Haberler

Pepsico "2019 Yılı En İyi İşverenlerinden" Biri Seçildi

PepsiCo, Top Employers Institute tarafından sertifikalandırılarak "2019 Yılı En İyi İşverenleri" arasında yer aldı.

Pepsico, Top Employers Institute tarafından sertifikalandırılarak "2019 Yılı En İyi İşverenleri" arasında yer aldı.

En İyi İşverenler olarak onaylanan kuruluşlar, kendilerini, yenilikçi "önce insan" temelli İnsan Kaynakları (İK) uygulamaları sayesinde çalışanlar için en iyi çalışma ortamını sunmaya adamalarıyla öne çıkıyor.

Pepsico İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü Cristina Meson, En İyi İşveren olmanın ne anlama geldiği konusunda şöyle konuştu:

"PepsiCo her zaman çalışanının yanında durduğunu hissettiren, insan odağı çok kuvvetli bir kültüre, ortak ilkelerle hareket eden yetenekli insanların oluşturduğu bir topluluğa sahip.

"Fayda Gözeten Performans vizyonumuz kapsamında belirlenen 2025 hedeflerinin İnsan başlığı da, çalışanlarımıza verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak kariyer yollarında onları desteklemeye, mutlu ve verimli bir çalışma ortamı yaratmak adına öncü uygulamalar ortaya koymaya odaklanıyor.

"Bu bağlamda çabalarımızın takdir edilmesinin ve Avrupa'da 2019 Yılı En İyi İşvereni olarak onaylanmanın gururunu yaşıyoruz." (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

PepsiCo Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title