Haberler
Güncelleme:

Pele: En Beğendiğim Futbolcu Messi

Brezilyalı efsane futbolcu Pele, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, Diego Maradona'dan bile iyi olduğunu iddia etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

mert:

pele kendisine iki keçi beslesin maradonadan sonra ronaldo ondan sonra belki

7
2
yanıtYanıtla
.:

Kesınlıkle messı gelmıs gecmıs en ıyı futbolcu. Ronaldoyla messı basketbol oynasa yada tenıs oynasa kesınlıkle ronaldo kazanır. cunku ronaldo ıyı bır sporcu fakat messi sadece dunyanın en ıyı futbolcusu. top ayagaın gelmeden butun hamlelerını hesaplıyor. ve ayaklarıda cok ıyı oldugu ıcın ıstedıgı sonucu elde edıyor. Barcelona sıstemı bugun ruya sıstem ıse bunun tek ne gercek nedenı messıdir. Bır ornek daha satrancta messı mı ronaldomu dersen kesınlıkle messı kazanır.

0
8
yanıtYanıtla
diego:

maradona gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur.

1
0
yanıtYanıtla
Çendo:

Pele Avrupada hiç bir takımda top oynamadı. . . milli takımında oynadığı zamanlarda ise onun gibi birçok yıldız vardı takımda. . . Maradona ise tek başına kupayı kaldıran tek futbolcu onun gibisini daha görmedik. . . messi sadece iyi futbolcu o kadar. . .

1
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaa:

pele şu nu doğru söyle benden bile iyi de. . .

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

maradona dünya gundemıne elle attığı golle geldı ıyı futbolcu ama bı messı hıc deyıl zeka oyun hepsı messıde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title