Haberler

Parasını Alamayan Gary Medel, Beşiktaş'ı FIFA'ya Şikayet Etti

Güncelleme:

Vagner Love'ın takımdan ayrılmasının ardından uzun süredir parasını alamayan Garry Medel'in de Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı ekip yasal süre içerisinde Garry Medel'in parasını ödemezse Şilili oyuncu serbest kalacak.

Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Pepe, Vagner Love, Fatih Aksoy ve Ryan Babel'in takımdan ayrılmasının ardından şimdi de Şilili oyuncu Garry Medel'in Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiği ortaya çıktı.

Ajansspor'un haberine göre, uzun süredir parasını alamayan Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Garry Medel'in, Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet ettiği öğrenildi. Siyah-beyazlı ekip yasal süre içerisinde Garry Medel'in parasını ödemezse Şilili oyuncu serbest kalacak.

VAGNER LOVE BU SEBEPTEN AYRILMIŞTI

Bilindiği üzere, Beşiktaş'tan Brezilya'nın Corinthias takımına transfer olan Vagner Love'ın da Beşiktaş'tan geçmiş dönemdeki alacaklarının %70'inden feragat ettiği ve kalan %30'luk kısmının ise yapılandırılacağı belirtilmişti.

Parasını Alamayan Gary Medel, Beşiktaş'ı FIFA'ya Şikayet Etti

ADRİANO DA SÖZLEŞMEYİ FESHETMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ın bir diğer Brezilyalı oyuncusu Adriano'da, Vagner Love ile aynı benzer sepelerden ötürü takımdan ayrılmak istediği biliniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ryan Babel Beşiktaş Pepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (19)

Şenol Güneşin ikizi:

Hedefimiz beşiktaşı kümeye düşüürmek :)

11
1
yanıtYanıtla
C:

Takımın içine ettin başkan ...Şenol hoca geçen sene zaten son kullanma tarihi geçmişti bu sene takımın son kullanma tarihi geçti yazıklar olsun sana ...yeter artık 30 yaşını aşmış adamlarla ite kaka buraya kadar

12
0
yanıtYanıtla
FİKRET ORMAN PARALAR NEREDE:

EĞER FİKRET ORMAN YÜREKLİYSEN KÜLUBÜ FİFA YA ŞİKAYET EDEN MEDELİ ÖNEMLİ OLDUĞUNA BAKMAKSIZIN YOLLARINI AYIRIRSIN.

10
1
yanıtYanıtla
Sosyete yünetim:

Sosyete gübekli yünetim paralar nerede

10
0
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

TÜRK FUTBOLU EN BAŞINDAN İTİBAREN THE END EN BÜYÜK YANLIŞ EN BAŞTA KLÜP BAŞKANINDAN FEDERASYON BAŞKANIMI OLUR KLUPLER YOL GEÇEN HANINA DÖNMÜŞ BABALARININ PARASINI HARCIYORLAR SANKİ NEDE OLSA HESAP SORAN YOK YAZIK

10
0
yanıtYanıtla
adım neydi:

siz elinizdeki iyi adamları böyle kaybedin bakalım. nereden bulacaksınız yine böyle bir futbolcu?

8
0
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

YAZIKLAR OLSUN KLÜBÜ NE HALLERE DÜŞÜRDÜNÜZ UTANMANIZ ARLANMANIZ VARSA BU ADAMLARIN PARALARINI HEMEN VERİN VE KAPIYIDA GÖSTERİN AYRICA ŞAMPİYONLUKLARIN ARKASINA SAKLANIP BU REZİLLİKLERİ ÖRTEMESSİNİZ TUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHH

7
0
yanıtYanıtla
Nostalji futbolcu:

Kendi tabağına tükürmek gibi bir şey. O kadar ucuz oyuncuları bu kadar pahallıya alırsanız böyle futbolcusuz da kalırsınız parasız da.

4
1
yanıtYanıtla
Kartal Baba:

Fikret paraları kendi şirketine mi aktardın bu kadar parayı ne yaptın sen borçta azalma yok topçuların parasını ödememişin PARALAR NERDEEEEEEEEEEEEEEE

4
0
yanıtYanıtla
hırbo:

fiko paraları gece aleminde yiyo

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title