Haberler

Ergin Ataman: Fatih hocanın tecrübesiyle, Galatasaray bir adım önde

Güncelleme:

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin Euroleague Kupası'nı Türkiye'ye getirmek olduğunu söyleyen Ataman, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak da, "Fatih hocanın tecrübesiyle Galatasaray bir adım önde" ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman özel açıklamalar yaptı. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan başarılı çalıştırıcı, Efes'in bu sezonki performansını değerlendirdi.

Geçen yılın Euroleague finalisti olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Ataman, "Bu sene de güçlenerek ve her geçen hafta daha da iyi oynayarak Euroleague'in zirvesine yerleştik. Euroleague tarihinin de en erken Play-Off'a kalan takımı olarak rekor kırdık. Bu sezon rekorlar bitmiyor. Larkin'in sayı krallığı, yine Larkin'in 4 kez üst üste MVP olması, Anadolu Efes'in üst üste 11 deplasmanın 10'undan galip ayrılması gibi rekorlar var. Bunların tek bir hedefi var, Euroleague Kupası'nı Türkiye'ye getirmek. Şampiyonluk yolunda çok da zorlu rakipler var. Barcelona, Real Madrid, CSKA Moskova, Maccabi gibi çok ciddi rakipler var" ifadelerini kullandı.

"CİDDİ BİR AVANTAJIMIZ VAR"

Bir diğer Türk temsilcisi Fenerbahçe'nin bu sezonki performansıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Ataman, "Fenerbahçe son 5 yıl Final-Four oynama başarısı gösteren, Avrupa'nın en iyi takımlarından birisi. Takımın başında da Avrupa'nın en kariyerli ismi var. Sezona kötü de başlasalar da şu anda Play-Off sınırındalar. Play-Off'a girmeleri durumunda şampiyonluk şanslarının da olacağını düşünüyorum. Tabii ki göreceğiz. Şu an itibariyle bizim ciddi bir avantajımız var" diye konuştu.

"LARKIN BÜYÜK KATKI YAPACAKTIR"

Geçtiğimiz günlerde Türk vatandaşlığına geçen Anadolu Efes'in yıldız ismi Larkin'le ilgili de konuşan Ergin Ataman, "Larkin kendi ismiyle oynayacak. İsim konusunda ben bir şey söyleyemeyeceğim. Bunu 9 yaşındaki oğluma sormak gerekiyor. Larkin'in vatandaşlığı konuşulduğunda çok fazla isim önerisi vardı. Şu anda aklımda değil ürettiği isimler. Ama şu bir gerçek ki, Larkin şu anda Avrupa'nın en önemli oyuncusu durumunda. Olimpiyat Elemeleri'nde milli takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. NBA'deki oyuncularımızın da katılımıyla milli takımın son topa kadar olimpiyatları zorlayacağını düşünüyorum. İnşallah iyisi olur, sağlıklı ve formda bir milli takım olur. Sonuçta elemeler 5-6 maçlık bir turnuva. Bu hafta Avrupa Şampiyonası'nın ilk tur eleme maçları başlayacak. Hollanda olsun, İsveç olsun, Türkiye'nin çok altında rakipler ama ciddiye alıp dikkatli olmak gerekiyor. Hiçbir Avrupa ülkesinde NBA ve Euroleague oyuncuları oynamıyor. Biz oyuncularımızı verdik milli takıma. Hepsi oynayacak, inşallah iyi olur" açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY, FATİH HOCANIN TECRÜBESİYLE AVANTAJLI"

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı ile ilgili konuşan Ergin Ataman, "Galatasaray ligin ikinci yarısında büyük bir çıkış yaptı. İkinci yarının ortası gelmeden bana göre şampiyonluğun en önemli adayı haline geldi. Bu hafta sonundaki derbi de çok önemli. Buradan mutlaka puan çıkarması gerekiyor. Zorlu bir şampiyonluk mücadelesi var. 3-4 takım son 1-2 haftaya kadar başa baş gidecekmiş gibi görünüyor. Galatasaray, Fatih hocanın tecrübesi ve kulübün kazanma özelliğiyle şampiyon olacaktır dişe düşünüyorum" dedi.

Derbiyle ilgili de görüşlerini aktaran Ataman, "Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Ama futbol bu, Fenerbahçe kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Kim iyiyse o kazansın diyelim" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Galatasaray Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

MEMET33:

EVET AYNEN ÖYLE, DOĞRU SÖYLEMİŞSİN AMA ÇATLAAAAAAA. . . . . . . . . . SİZİ KİMSE SEVMİYOR. PATLAAAAAAA, KUDUR DELLEN. ŞAMPİYON GALATASARAY.

10
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

BU YORUMU AŞAĞIDAKİ ATAMAN GERGİN NİCKLİ ŞİKECİ FENERLİYE CEVABEN YAZMIŞTIM. . .

yanıt7
yanıt2
GERGİN OLAN BİRİ DAHA VAR D:

PATLADIM ŞU AN :D DOĞRU SÖYLEDİĞİMİ KABUL ETTİN İŞTE SİZ DE BİLİYORSUNUZ GERÇEĞİ :D :D

yanıt1
yanıt7
ATAMAN GERGİN:

GS BUNUN BU GS NİN YALAKASI KENDİSİ GS NİN BAŞINDAYKEN GS TARAFTARIYLA ARASI VUKUATLIYDI GİTTİ KIYMETLİ OLDU BİRBİRİNİ POHPOHLUYOLAR DERTLERİ FB DÜŞMANLIĞI BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL

5
10
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Helal olsun şu adamlara. Bulmuşlar 15 - 20 milyon yarım akıllı conconları kandırıyolar işte. Bu kamiller akıllanmayacak. Neyse hafta sonu 20 yıldır nasıl iteliyosak aynen devam ederiz. Conconlar da ağlanırlar yok hakem yüzünden falan derler. Yok bizim kupamız var diyip avuturlar kendilerini. Neyse şimdi atlarlar bu yoruma da kamiller. Haa pardon conconlar...

1
9
yanıtYanıtla
MEMET33:

BAŞKA YAZACAK BİŞEY BULAMIYORMUSUN BE DÜMBÜK. 2 SENEDİR HEP AYNI KLİŞE.

yanıt8
yanıt1
kıng:

once sen karar ver fenerlımısın karsıyakalı mı ne oldugun bellı degıl sonra gel gs agzına al gercı senın agzın sureklı dolu gıbı ama neyse. . .

yanıt1
yanıt0
MEMET33:

KENAN VE MESUT AYNI KİŞİLER ÇÜNKÜ HER 2 SİDE DÜMBÜK VE ŞİKECİ EZİK TARAFTARLARDIR.

5
1
yanıtYanıtla
Juventuslu hatun:

Adam gibi Adam Bahcefenerini basketde gömdü

3
2
yanıtYanıtla
PEDERİNİZ FENER:

6s maçlarına artık derbi gözüyle bakmıyoruz. . kolay maç. .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title