Haberler

Ozan Tufan isyan etti: Kadro dışı kalınca yanımda kimse yoktu

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezon kadro dışı kalan ve sezonu Alanyaspor'da geçiren Ozan Tufan yaşadığı süreci anlattı. Genç futbolcu, "Kadro dışı kaldığımda yanımda kimse yoktu. Telefonlarım çalmıyordu ama işler iyi giderken herkes arıyor. Yanımda kimse yokken sadece ailem vardı. En büyük destekçim ailemdir." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan, basın toplantısında Emre Belözoğlu ile ilgili soruya son bir senede yaşadığı olaylardan örnek vererek yanıtladı.

"KADRO DIŞI KALDIĞIMDA YANIMDA KİMSE YOKTU"

Ozan, kadro dışı kaldığı dönem kimsenin yanında olmadığını ve zorlukları tek başına aştığını ifade ederek, "Ben her şeyi kendim yaptım. Kadro dışı kaldığımda yanımda kimse yoktu. Her şey iyi giderken herkes arıyordu. Pes edip bırakabilirdim. Bunun yerine daha çok çalışmayı hırs yapmayı edindim. Hayatımı tekrardan yeniledim. Futbola yüzde yüz konsantreyim. Antrenmanlarda en iyi şekilde kendimi hazır ettim, meyvesini de yediğimi düşünüyorum. Tekrar Milli Takım'dayım ve Fenerbahçe'de forma şansı buluyorum. Her şeyi kendim yaptım. Kadro dışı kaldığımda yanımda kimse yoktu. Telefonlarım çalmıyordu ama işler iyi giderken herkes arıyor. Yanımda kimse yokken sadece ailem vardı. En büyük destekçim ailemdir. Sonra Fenerbahçe ve tabii Milli Takım gelir. Emre Belözoğlu benimle yakından ilgileniyor. Ona da çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan isyan etti: Kadro dışı kalınca yanımda kimse yoktu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cep Telefonu Fenerbahçe Ozan Tufan Haberler

500

Yorumlar (22)

EEEEAAAAAUUUUU:

BU GERÇEK HERKES İÇİN GEÇERLİDİR. DÜŞENİN DOSTU OLMAZ

31
0
yanıtYanıtla
Atm:

Düsersen tekmesi bol olur.

yanıt2
yanıt0
BJK:

TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMA O ZAMAN FENEVİ BIRAK HADİ BAKALIM HODRİ MEYDAN

14
6
yanıtYanıtla
FARUK:

Numaranı ver her kadro dışı kaldığında çaldırıp kapatayım kardeşim üzülme bu kadar haa bu arada çağrıma geri dönmezsen sevinirim . . .

10
3
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

PARAN VARSA DOSTUN ÇOK OLUR PARAN YOKSA KİMSİN SEN HERKES SENDEN KAÇAR

9
1
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Seni kadro dışı bırakıp o hale getiren fenerbahçe değilmi. Seni tekrar adam eden adamı unutmuşun Sergen Yalçın

5
1
yanıtYanıtla
beyzali:

hiçbir kulüp milyon dolar ödedikten sonra sorumluluğunu yerine getirmeyen birini aramaz çalışmazsan mücadele etmezsen sana olan inancı kaybettirirsen ne sana bakan olur nede vefasızlığına destek olan olur

6
0
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

SERGEN YALÇININ İSMİNİ SÖYLEMEMEN KARAKTER EKSİKLİĞİNİ ORTAYA KOYUYOR OZANCIM

5
1
yanıtYanıtla
Atm:

Sen iyi ve akilli bir futbolcusun. Kalbinde cogu futbolcudan temizdir. Isini yap golunu at yada attir seni bilen bilir gerisi cacik

6
0
yanıtYanıtla
EKREM KAYA:

OZAN KARDEŞİM SEN O DURUMA GELME DİYE ÇOK UĞRAŞTILAR FAKAT SEN DİBE VURANA KADAR ANLAMADIN

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title