Haberler

Ozan Kabak için resmi açıklama: Elimizde tutmamız zor

Güncelleme:

Bundesliga'da oynadığı play-out eşleşmesinde Union Berlin'e elenerek küme düşen Stuttgart'da forma giyen Ozan Kabak için kulübünden açıklama geldi.

Devre arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan ve geçen günlerde küme düşme üzüntüsü yaşayan Ozan Kabak bir transfer daha yapabilir.

REAL MADRİD VE M. UNITED İLE DE ADI ANILIYOR

İspanya'da yayın yapan Marca, geçen aylarda bir haber yapmış ve Real Madrid'in sezon sonunda savunma bölgesine transfer etmek istediği isimler arasında Ozan Kabak'a da yer vermişti. Manchester United'la da adı anılan milli futbolcumuzun sözleşmesindeki bir madde de Alman basınına yansırken birçok dev kulübün Ozan'la ilgilendiği belirtilmişti.

TRANSFER ÖNCELİĞİ BAYERN MÜNİH'TE

Stuttgart'ın alt lige düşmesi halinde 15 milyon euroya serbest kalacağını bilinen Ozan için yeni bir iddia da Kicker'dan geldi. Habere göre Ozan'ın sözleşmesinde "Transferinde Bayern önceliğe sahiptir" maddesinin bulunduğu ifade edilmişti.

Bayern'in önümüzdeki günlerde Ozan konusunu masaya yatıracağı ve transferin gerçekleşmesinin çok yakın olduğu kaydedildi. Kicker, benzer bir maddenin Serge Gnarby'in Arsenal'den Werder Bremen'e transferinde de uygulandığını yazdı.

THOMAS HITZLSPERGER DOĞRULADI!

Stuttgart'ın sportif direktörü Thomas Hitzlsperger, Ozan Kabak'ın sözleşmesinde küme düşme halinde 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi olduğunu doğruladı. Genç savunma oyuncusu hakkında kısa bir açıklama da yapan Hitzlsperger, "Ozan'ın burnu kırıldı ve şu an tedavi için Türkiye'de bulunuyor. Ozan çok yetenekli bir oyuncu. Onu takımda tutmak çok zor olacak" şeklinde konuştu.

UEFA tarafından 2019 yılında izlenmesi gereken 30 genç arasında da gösterilen Ozan, Stuttgart'da 17 maça çıkarken 3 de gol attı.

EN PAHALI 3. TRANSFER OLMUŞTU!

Ozan Kabak, Türkiye'de altyapı eğitimini alarak yurt dışına giden oyuncular arasında en fazla bonservis bedeli ödenen 3. futbolcu unvanını almıştı.

Medipol Başakşehir'den Roma'ya 15 milyon euroya giden Cengiz Ünder'in ilk sırada bulunduğu listede, ikinci sırada 13 milyon euroluk bonservis ücretiyle Galatasaray'dan İspanya temsilcisi Atletico Madrid'e giden Arda Turan yer buldu. Ozan Kabak, genç yaşına rağmen 11 milyon euroluk transfer ücretiyle listeye 3. sıradan girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Eren:

Abi yapmayın cok düz futbolcu bunlar bızım gormedıgım bıseylerı mı goruyor ?stoper edıgın atletık olur. Semıh kaya ozan bunlar düz futbolcular. Stoper dedıgın bulent korkmaz sergio romos puyol gıbı olmadı. Valla bende oynarım banko almanya lıgınde sısırseler

4
21
yanıtYanıtla
Kel Laz:

trabzonun kupasını verin artık.

9
5
yanıtYanıtla
MALATYASPORLU:

NE ALAKA KARDEŞ

yanıt2
yanıt1
Adanademirspor:

Biz galatasarayı 6-0 yendik

yanıt4
yanıt1
HIDIRELLEZ:

#herseycokguzelolacak

yanıt0
yanıt0
Brütüs:

Eren Kardeş. Ozan konusunda sana katılmıyorum. Pozisyon bilgisi yaşına rağmen iyi. İkili mücadele ve hava toplarında iyi. Golcü özelliği de var. Cesur. Olgun bir oyunu var. Yaşına göre daha ne olsun. Gelişime de çook açık.

6
0
yanıtYanıtla
Bjk:

İlk sırada Cenk tosun olmasın mı ?

2
4
yanıtYanıtla
Maurio Savino:

Türkiye''de altyapı eğitimi alarak yurt dışına giden oyuncu listesinden bahsediyor. Cenk Tosun, Almanya''dan Türkiye''ye geldi.

yanıt7
yanıt0
yeşilaycı:

Acilen tineri bırakman lazım

yanıt9
yanıt1
İYİMİ BÖYLE:

hadi oradan tüm dünya istiyor desenize yerse ! Sanki birseyı var oyuncunun bu sene sansa bıraz ıyıydı hepsı o kova seneye gorursunuz.

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title