Haberler

Ozan Kabak'a büyük onur! İlk 10'da yer aldı

Güncelleme:

Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak, 2000 yılı ve sonrası doğan futbolcular arasında en değerli 10 isim arasında yer aldı.

KPMG Football Benchmark tarafından araştırmada, 2000 sonrası doğan en değerli oyuncular belirlendi.

Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen İngiliz futbolcu Jadon Sancho, 116 milyon euroluk değeriyle listesinin zirvesinde bulunuyor.

19 yaşındaki Sancho'yu 67 milyon euroluk değeriyle Real Madrid'in Brezilyalı kanat oyuncusu Vinicius Junior, 56 milyon euroluk değeriyle yine Real Madrid'den Rodrygo takip etti.

Alman temsilcisi Schalke 04'te forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, 30 milyon euroluk değeriyle Manchester Cityli Phil Foden'la 7. sırayı paylaştı.

KPMG Spor Sektör Lideri Hakan Uçak, yaptığı açıklamada, "Ozan, sezon başında sakatlığı nedeniyle Schalke'de fazla forma şansı bulamadı. Buna rağmen yüksek potansiyeli nedeniyle bu listede yer almayı başardı. Zaten son maçlarda gösterdiği performansı bu listede neden yer aldığının kanıtı niteliğindedir. Ozan sezon başından bu yana oynamış olsaydı, bu listede daha da yukarılarda olabilirdi." değerlendirmesinde bulundu.

Listenin ilk 10 sırasında yer alan futbolcular şöyle:

JADON SANCHO (Borussia Dortmund): 116 milyon euro

VINICIUS JUNIOR (Real Madrid): 67 milyon euro

RODRYGO (Real Madrid): 56 milyon euro

HUDSON-ODOI (Chelsea): 53 milyon euro

MOISE KEAN (Everton): 38 milyon euro

RYAN SESSEGNON (Tottenham): 35 milyon euro

PHIL FODEN (Manchester City): 30 milyon euro

OZAN KABAK (Schalke 04): 30 milyon euro

SANDRO TONALI (Brescia): 27 milyon euro

MAX AARONS (Norwich City): 26 milyon euro

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

altyapı:

Galatasaray ın şimdiki alt yapı oyuncularına bakıyorum 1 sene önce neyseler şimdi hala aynılar yada daha kötüler bütün kulüplerin alt yapısı aynı durumda Ozan 1 sezon da kendini öyle bir geliştirdi ki Galatasaray da formayı kaptı sıska sadece boyu uzun biriydi 1 sezon da Almanya da oynayacak bir oyuncu seviyesine getirdi kendini hem fiziki hem mental olarak Ozanı örnek alması lazım alt yapıdaki oyuncuların sezon sezon fotoğraflarına bakın çocuğun evrim geçirmiş fiziği !

12
0
yanıtYanıtla
GENCO:

YETER Kİ BİZE DESTEK VERİN .

2
0
yanıtYanıtla
Fb mhk tffb el ele:

Terim im parlartığı yıldız. Emin sırada.

0
0
yanıtYanıtla
Şalke:

Kabak patladı de sene

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title