Haberler

Oyuncu Yasemin Özilhan ile Eşi İzzet Özilhan, Efes Maçında Saldırıya Uğradı

Güncelleme:

Yasemin Özilhan, eşi İzzet Özilhan ile gittiği Euroleague'de final maçı olan Anadolu Efes-CSKA Moskova karşılaşmasında saldırıya uğradı. Yaşanan saldırı ise bir taraftar tarafından anbean kaydedildi.

Güzel oyuncu Yasemin Özilhan ile eşi İzzet Özilhan geçtiğimiz gün Euroleague'de final maçı olan Anadolu Efes - CSKA Moskova karşılaşmasına gitti. Eşinin de yönetim kurulunda olduğu takımın maçını izleyen Yasemin Özilhan, bir kavganın ortasında kaldı.

Maçın son anlarında doğru bir grup Fenerbahçe taraftarının, Anadolu Efes koçu Ergin Ataman'a küfürlü tezahürat yapmasıyla birlikte saha birden karıştı. Kendisine küfür eden taraftarlara sözlü karşılık veren Ergin Ataman, olayların dahada büyümesine sebep oldu.

YASEMİN, EŞİNİN GÜÇLÜKLE TUTTU

İki takım taraftarları arasında yaşanan tartışma sırasında Anadolu Grubu Yönetim Kurulu üyesi İzzet Özilhan da olaylara müdahil olarak Fenerbahçeli taraftarlarla sözlü diyaloga girdi. Tartışmalar kısa bir süre içerisinde yerini kavgaya bırakınca, Yasemin Özilhan, eşini güçlükle tutmaya çalıştı. Yasemin Özilhan, yaşanan arbede esnasında büyük korku yaşadı.

Oyuncu Yasemin Özilhan ile Eşi İzzet Özilhan, Efes Maçında Saldırıya Uğradı

"HER ZAMAN YANINDAYIZ"

Yaşadığı olayın şokunu güçlükle atlatan Yasemin Özilhan, Instagram hesabından Engin Ataman'ın fotoğrafını paylaşarak, "Sen bizi Avrupa'nın en iyi 2'inci Takımı yaptın. Her zaman yanındayız. Maalesef meyve veren ağaç taşlanıyor."

Oyuncu Yasemin Özilhan ile Eşi İzzet Özilhan, Efes Maçında Saldırıya Uğradı

Oyuncu Yasemin Özilhan ile Eşi İzzet Özilhan, Efes Maçında Saldırıya Uğradı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

Objektif:

Fbliler eğitilmez cahilce davranmışlar

66
11
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

NASIL BAŞLADI, FB Lİ TARAFTARLAR ATAMANA KÜFÜR ETTİ.NEDEN HEP KAVGACI BU FB LİLER.NİÇİN İNSANLARA KÜFÜR EDİYORSUNUZ.HOCANINDA ONLARIN SEVİYESİNE İNİP KARŞILIK VERMESI YANLIŞ.

50
2
yanıtYanıtla
mehmet:

kim kime saldiriyor? fotografta haber basligina ters bir kare var. ayrica bu zengin tayfasinin rezil olmasi ayri bir keyif :)

5
30
yanıtYanıtla
koray:

Fenerbahçe takımıda oyuncularıda saygısız küfürbazlar ve karaktersizler. içlerinde kırık kaldı hiç bir kupayı alamadılar ondan saldırganlaşıyorlar.

14
17
yanıtYanıtla
deyimler ve atasözleri:

içinde kırık kalmak ne ki?

yanıt2
yanıt0
....:

Biz o daha kupayı geçen yıl aldık karektersiz ya siz. . . . ?

yanıt1
yanıt0
Adam:

Ergin Atamani incelediğinizde , nedense FB aleyhine olan her maçı kaybetmiştir , örnek euro lesuge Real Madrid maçı 15 sayıdan almıştır son periyodu seyredseniz anlarsınız hocanın hiçbir şey yapmadan maçı seyrettiğini , adam küfür ederken TV yakalıyor , yıllardır obra ile uğraştı , yorum yazanlar bunları ve daha fazla dan bilmeden yazmasinlar ayrıca bir spor adamını bu kadar sevmeyen onaylanmayan kişiler haksız olamaz buda onu spor adamliginndan cikarir.Cunku bir spor adamına bu kadar tepki gelmez .

yanıt2
yanıt0
misafir:

Taraflı haber . Gergin atamanın yaptıklarını biz çok iyi biliyoruz

14
9
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

GALATASARAYLILAR UTANIYOR MUSUNUZ BURAYA YAZARKEN ? HEMEN HEMEN AYNI SAATLERDE 1-0 ÖNE GEÇEN BAŞAKŞEHİRİN KULÜBESİNE SALDIRILARA BAŞLADINIZ. . TAA Kİ ÖNE GEÇENE KADAR. . . . ADAMLARIN MEDYASI YALAKA HAKEM YORUCUSU YOK DİYE SAVUNANI YOK. . EMRE Yİ BİLEREK SAKATLAYAN ALÇAK DONK U DA UNUTMAYALIM. . . . YÜZÜNÜZ DA KIZARMIYOR FB Yİ ELEŞTİRİRKEN. . . UTANMAZLAR . . . ŞİKECİ HAYDUT VE ZORBASINIZ. . . ŞAMPİYONLAR LİGİNDE SIFIR ÇEKMENİZ DİLEĞİYLE. . . .

9
14
yanıtYanıtla
dadasd dasdasd:

la hadi kalk la şuradan ağlaaaa zırlaaaaa kudurrrrrr edepsiz

yanıt2
yanıt3
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title