Haberler

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

Güncelleme:

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, katıldığı magazin programında Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un kadınlara mesaj atmasına atıfta bulunarak "Karius bana da DM'den yürüdü." diye espri yaparak herkesi kahkahaya boğdu.

Ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ve eşi Çiğdem Şen, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa2 programına konuk oldu. Evlilikleri hakkında samimi açıklamalarda bulunan çiftten Sinan Çalışkanoğlu Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius'un kadınlara mesaj atmasını tiye aldı.

"LORİS BANA DA YÜRÜDÜ"

Sunucuların 'Size DM'den mesajlar geliyor mu?' sorusuna Loris Karius'u tiye alarak cevap verdi. Oyuncu, "Loris Karius attı. Buradan söylüyorum loris bana yürüdü. Bana 'What' diye yazmış. Sana what." diyerek stüdyodaki herkesi kahkahaya boğdu.

Oyuncu Sinan Çalışkan Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE DM'DEN YAZDI

Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius, Türkiye'ye geldikten sonra sosyal medya fenomenleri Merve Taşkın, Melis Ayça Degirmencioğlu ve sunucu Dilay Korkmaz'a Instagram uygulamasının Direkt Mesaj kısmında yazmıştı.

Oyuncu Sinan Çalışkan Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

"KENDİMİ KAPATTIĞIM DÖNEMDE EŞİMLE TANIŞTIM"

Sinan Çalışkanoğlu, eşiyle kısa sürede tanışıp evlendiklerini de şöyle anlattı:"Hayatımda kendimi kapattığım bir dönem. Klarnet kursuna gidiyorum, köpeğimi dolaştırıyorum öyle kendi halimdeyim.Benim sokağımda bankamatik var ve bozulmuş, cadde üzerindeki başka bir bankamatik var oraya gittim. Orada bir dükkan gördüm, kuyumcu dükkanı. 'Burada çocuk gelinler için hiçbir takı ürünü satılmamaktadır' yazıyordu. Çok hoşuma gitti.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

"TANIŞTIĞIMIZDA BANA KOKUSUNU SIKTI"

Gittim dükkana doğru gittim. Çekip sosyal medyada paylaşayım diye… Çiğdem'i gördüm, 'ben bu sloganı paylaşmak istiyorum' dedim. 'Tabi' dedi. Öyle tanıştık. Dükkanın içinde çok güzel bir koku vardı. 'Nedir bu koku' dedim. Çekmeceden kendi kokusuymuş onu çıkardı bana sıktı.

"AYNI GÜN TANIŞIP ELİNİ TUTTUM"

Biz birbirimizin telefon numaralarını aldık, sosyal medya falan… Konuşmaya başladık, ama çok iyi anlaşıyoruz. Sonra 'biz neden yemeğe çıkmıyoruz' dedim aynı gün (23 Şubat) buluşmaya karar verdik. Yemek için kıyafet seçimi yaptım bayağı uzun sürdü. Yemeğe giderken takside elini tuttum. Hepsi aynı gün oluyor bunların.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

"SEN BENİM ÇOCUKLARIMIN ANNESİ OLACAKSIN"

Kafeye gittik, yemek yedik. Yemeğin ortalarına doğru 'sen benim çocuklarımın annesi olacaksın' dedim. Antakyalı olduğunu öğrendim sana 'Antakya'da düğün yapacağım' dedim. Ve biz 21 Nisan'da evlendik. 12 Temmuz'da da Antakya'da düğünümüzü yaptık. Geriye bir çocuk kaldı.

"3 GÜN İÇİNDE AİLESİYLE TANIŞTIM"

Benim o civarda oturduğumu biliyor ama ben aile ile tanışmaya gidiyorum çiçek çikolata yaptırdım. Bana dedi ki telefonda 'Şu anda sen eğer buraya gelmezsen, ben seni bulamam. Ne acayip dimi' dedi. O kadar hızlı oldu her şey. Çünkü benim evime falan gelmemişti hiç. Kimse de bize 'ne yapıyorsunuz çocuklar' demedi. Eşim de bir kez bile bana 'neden bunu yapıyoruz' demedi. 21'inde tanıştık 22'sinde benim annemle tanıştı, 23'ünde de eşimin ailesiyle tanıştım. İlk defa hayatımda aklımla kalbimle bütün hücrelerimle bir şeyi seçtim. Nasıl oldu bilmiyorum.

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

"2-3 YILDIR SEVGİLİ OLUP DA EVLENMEYENLERE ÖRNEK OLDUK"

Ben hiçbir şekilde hızlı hareket eden birisi değilim. Biz aslında arkadaşlarımız için kötü örneğiz. Çünkü 2 -3 yıldır birlikte olduğu insanla evlenmemiş hala… Bu bir kader hikayesi… Biz tanıştıktan sonra oradaki bankamatik kalktı, dükkan kapandı ve ben de oturduğum yerden taşınmayı düşünüyordum."

Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu Esprisiyle Herkesi Kahkahaya Boğdu: Loris Karius Bana da Yürüdü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Beşiktaş Kanal D Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Altarın oğlu Tarkan:

Bu herifide hiç sevmem

3
0
yanıtYanıtla
Yolunu bulmuş:

Bir mesajla olayı çözüyor. Mesaj gibi kısa zahmetsiz ve geçici ilişkiler

3
0
yanıtYanıtla
Karakurt Ali.:

Bence Bu LORİS'' i , ELAZIĞ'' IN '' PALU , İLÇESİNE GÖNDERELİM, FELEĞİNİ ŞAŞIRTIRLAR.

2
1
yanıtYanıtla
ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Bu yürümekte ne demek bana biri yürüsün bakalım nasıl yürünür öğrenelim?

2
0
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

İYİ YERE KAPAK ATTIM DEMİYORSUN DA İŞİ KADERE GETİRİYORSUN, HERKES ZENGİN, KUYUMCU ZİNCİRLERİ OLAN KADIN BULAMIYOR.

1
1
yanıtYanıtla
FB1907:

HABERE BAKKK :((((

2
0
yanıtYanıtla
GS:

O TİP SENDE OLSA SEN KENDİNE BİLE YÜRÜRSÜN

1
0
yanıtYanıtla
ASLI:

LORİSLE CİĞERCİDE KELLE PAÇA İÇİP BALIKÇIDA BALIK BAĞIRSAĞINDAN YAPILMIŞ KOKOREÇ YEMEYİ İSTERDİM.

0
1
yanıtYanıtla
Loris benzer dorise:

Sen git yedir Borise

yanıt1
yanıt0
Çok bilmiş:

Boris kim loooo

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title