Haberler

Onyekuru'nun, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçen sezon başında Onyekuru önce Fenerbahçe'ye ardından Beşiktaş'a önerildi. Comolli, 15 gün sonraya randevu verdi. Beşiktaş da işleri ağırdan aldı. Terim, iki kulübün ilgisini duyunca alelacele genç oyuncuya imzayı attırdı.

Galatasaray'ın devre arasında yeniden kadrosuna kattığı Henry Onyekuru'nun geçen sezon başında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Nijeryalı oyuncu, Anderlecht'te forma giydiği dönemde menajer Ediz Balkan'la Brüksel'de bir araya geliyor. Balkan, burada Onyekuru'yla görüşüyor ve Türkiye'de oynamaya ikna ediyor.

Balkan, izni de almasının ardından yaz döneminde Türkiye'ye gelerek yıldız oyuncuyu üç büyüklere öneriyor. Önceliği ise Fenerbahçe'ye veriyor.

NİJERYA'DAN GELDİ İMZAYI ATTI

Ediz Balkan, Sarı-Lacivertliler'in o dönemki Sportif Direktörü Damien Comolli'den randevu talep ediyor. Comolli, Ediz Balkan'a 15 gün sonrasına gün veriyor. Balkan ardından Beşiktaş'ın kapısını çalıyor. Siyah-Beyazlılar da işi ağırdan alıyor.

En son Galatasaray'a gidiyor ve Teknik Direktör Fatih Terim, yapılan görüşmenin ardından Onyekuru'yu ezeli rakiplerine kaptırmak istemiyor ve Pazar günü oyuncuyu Nijerya'dan çağırıp hemen imzayı attırıyor. Terim'in hamlesi ile birlikte Henry Galatasaray'a geliyor.

PERFORMANSI HERKESİ ŞOKE ETTİ

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Onyekuru'nun Galatasaray forması altında gösterdiği performansı görünce pişman oluyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu konuda bilgisinin olup olmadığı ise bilinmiyor. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'la kiralık sözleşmesi biten Nijeryalı oyuncuya bu sezon başında teklif yapmış ancak Onyekuru, "Babama (Fatih Terim'i kast ediyor) karşı oynayamam" diyerek teklifi reddetmiş ve devre arasında Sarı-Kırmızılı takıma gelmek için Monaco'yu ikna etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

BJK:

FİYASKO İYİKİDE ALMAMIŞIZ sadece koşan bi adam gol atamadıktan sonra bizde çok var öyle 20 tanede 1 gol zor atıyorlar topçu dediğin sörloht gibi olur helal olsun adama

8
51
yanıtYanıtla
İMPARATOR FATİH TERİM:

HAHAHA KISKANÇLIĞIN BU KADARI. İÇİN İÇİNİ YİYOR DEĞİL Mİ?

yanıt25
yanıt1
GS:

adama zaten kanat oyuncusu kanat oyuncuları forvetler gibi bitiricilikleri yoktur nadir oyuncularda vssrdır 8JK

yanıt22
yanıt1
aslankral:

bravo seni tebrik ederim karpuzdan iyi anlıyorsun :))))

yanıt11
yanıt0
AKIL VAR MANTIK VAR...:

DAHA BU ADAM GEÇEN HAFTA FB YE GOL ATTI YAHU SİZİN TOPÇULARIN YAPAMADIĞINI YAPTI.AMA BEKLEYİN SIRA SİZEDE GELECEK.

yanıt1
yanıt0
fatih terim:

fenere koyuyoz sesi 8TAŞTAN geliyoo :D

20
5
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahceli koyarsa sana sesi senin evinden çıkar akıllı ol

yanıt3
yanıt6
EMEKLI GAZETECI:

KENDI IFADESIYSE SÖYLEMI COK ANLAMLI BABAMA IHANET EDEMEM. . . !

19
1
yanıtYanıtla
Hacı Arif Efendi.:

Ayak bilekleri ve hızı müthiş bir oyuncu. Formunu kazandığı takdirde Liverpool, Bayern Münih, Barcelona''da oynayabilir. Galatasaray çok iyi bulmuş.

15
3
yanıtYanıtla
recep:

arkadaşlar bence sıkıntı yapmaya gerekyok zaten adam bizden başka yerdede verimli olamıyor . . . . . . . . . . . yani buda artık bizim futbolcumuz . tabiki altının değerin, de sarraf biliyor zaten.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title