Haberler

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi soruşturmasında 3 kişiye dava açıldı

Güncelleme:

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve çıkan olaylar sırasında birbirlerini karşılıklı darp eden Fenerbahçe'nin Taraftar Sorumlusu Ali Bozan, Beşiktaş İdari Sorumlusu Hüseyin Erdinç Gültekin ile Gökhan Uyanık hakkında basit yaralama suçundan dava açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 19 Nisan 2018 tarihinde Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan futbol müsabakasının çıkan olaylar nedeniyle tatil edildiği hatırlatıldı.

TARAFTAR SORUMLUSUYLA İDARİ SORUMLUNUN KAVGASI

Olaylar sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralandığı hatırlatılan iddianamede, güvenlik görevlisi müşteki şüpheli Gökhan Uyanık ile Fenerbahçe Spor Kulübü bünyesinde taraftar sorumlusu olarak çalışan müşteki şüpheli Ali Bozan'ın Beşiktaş Kulübü İdari Sorumlusu müşteki şüpheli Hüseyin Erdinç Gültekin'e elleriyle vurdukları, Gültekin'in de bu iki kişiye yine elleriyle vurduğu belirtildi.

8 AYDAN 2 YILA KADAR HAPİS

İddianamede, Ali Bozan ve Gökhan Uyanık için Hüseyin Erdinç Gültekin'e yönelik eylemlerinden dolayı 'basit yaralama' suçundan 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi. Hüseyin Erdinç Gültekin'in de diğer iki müşteki şüpheliye yönelik eyleminden dolayı aynı suçtan 8 aydan 2 yıla kadar hapsi istendi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi.

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi soruşturmasında 3 kişiye dava açıldı

TOLGA ZENGİN HAKKINDA TAKİPSİZLİK KARARI

Aynı maçta, yaşanan olaylar sırasında Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin ve Beşiktaş Güvenlik Koordinatörü Yasin Yaman'ın Fenerbahçe Spor Kulübü'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Gökhan Uyanık ve Enes Pehlivan'ı darp ettikleri iddiası ile açılan soruşturma ise takipsizlik kararı ile sonuçlandı.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ŞİKAYETÇİ OLMAYIP UZLAŞMAYI KABUL ETTİLER

Tolga Zengin'in Enes Pehlivan'a vurmak üzere hamle yaptığı ancak eylemini tamamlayamadığı belirtilen takipsizlik kararında, mağdurlar Enes Pehlivan ve Gökhan Uyanık'ın olaylardan dolayı şüphelilerden şikayetçi olmadıkları kaydedildi. Soruşturma dosyasının uzlaştırma bürosuna gönderildiği, tarafların edimsiz olarak uzlaştıkları bilgisine yer verilen takipsizlik kararında, uzlaşma nedeniyle şüpheliler hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildiği belirtildi.

DAHA ÖNCE DE 46 KİŞİ HAKKINDA DAVA AÇILMIŞTI

Aynı soruşturma kapsamında daha önce de 46 kişi hakkında çeşitli suçlardan çeşitli oranlarda değişen hapis cezası istemiyle ilgili dava açılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

co hart:

Bu fener kadar aciz takım yok taraftarı çirkef futbolcuları çirkeflikte nam salmış BJK maçı alacak hemen provakasyon çıkarıyorlar. Ama kuyruk acıları var iyi verdik ellerine. Önce siz takım olunda düşme potasında oynamayın averaj takımı fener bundan sonra dikiş tutmazsınız seneye de düşmemeye oynarsınız siz anca

1
1
yanıtYanıtla
mhsn:

Bu senede Fatih Terime saldırdılar. Şu anda baskettede Ergin ATAMAN a saldırıyorlar. Böyle çirkef hazımsız bir takım olurmu taraftarı da aynı çapsız yöneticileri de.

yanıt1
yanıt0
Burak:

Şenol Güneşi babanız gibi düşünün 65 yaşında bir adamın kafasına 20 metreden plastik su kabı geliyor . Ne hissedersiniz.

0
1
yanıtYanıtla
azad:

Yaralamanın dışında staddaki 50 bin kişiyi kitleyi galeyana getirebilecek hareket de sözkonusu cezası 2 ay mı o zaman hiç vermeyin mahkemenin 1 yıldır harcadığı iş gücü ve emeğe değmez. Zaten 1 yıldan az cezalar hapis yatmaz bildiğiniz gibi 5 yıl suç işleme denir gönderilir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title