Haberler

Oğuzhan Özyakup'tan Sürpriz Transfer Açıklaması

Güncelleme:

Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan, Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısında adete formasına hasret kaldı. Ligin ikinci yarısında 11 maç geride kalırken, 26 yaşındaki futbolcu 4 karşılaşmada görev yaptı ve sadece 28 dakika sahada kaldı.

Oğuzhan Özyakup, ilk yarıda Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında 23 maçta forma giyerken, 1421 dakika süre aldı.

Sporx'te yer alan habere göre; Performansındaki düşüşün yanı sıra taraftar tepkisine de maruz kalan milli futbolcunun Beşiktaş'taki geleceği tartışılmaya başlandı. 19 yaşından bu yana siyah-beyazlı takımda yer alan Oğuzhan'ın Beşiktaş ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Eski günlerini arayan Oğuzhan Özyakup kendisi hakkında ayrılık söylentilerini ciddiye almadığını söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Beşiktaş'tan ayrılmayacağım. Yeni sezonda çok büyük beklentilerim var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (15)

THE LAST OTTOMAN:

SANA FORMA VERMEYEN TEKNİK DİREKTÖR UTANSIN SANA DESTEK VERMEYEN TARAFTAR UTANSIN. ADAMSIN SEN ADAM.

1
6
yanıtYanıtla
gel de sus:

Arkadaşlar, Oğuzhan topu ayağına aldığı zaman bir bakın. Kaç top kaybediyor? Oğuzhan kaç senedir takım sürüklüyor ve geriden gelen topu en iyi aktaran oyuncu. Türkiyede de eşi yok. Tek eksiği güç ve maç. Öyle oldu bittiyle kaybedilecek oyuncu değil. Sergen''den sonra gelen en iyi orta sahadır. Onu hoca çalıştıracak. Burak da öyle vazgeçildi. Bakın şimdi BJK''ı sürüklüyor. Hemen lambur lumbur yorum yapmayın lutfen. Para ayrı konu. Yönetimin işi.

3
2
yanıtYanıtla
Tim0135:

Tolgay bile bundan %100 daha iyi

yanıt1
yanıt2
KİCKBOXER:

ADAM GİBİ TOPUNU OYNA

4
0
yanıtYanıtla
Genc fenerbahceli 1907:

Ya niye ayrilsin oguzhan ozyakup bjk da cok bilmis baskanlari vede is bilmez yoneticiler olursa ozughan gibi bir siradan futbolcuya yillik hak etmediyi kadar ucret sunarsan Adam nereye gitsin veya avrupada bjk kadar yillik iki Bucuk milyon euru kim verecek buna avrupada yillik besyuz bin euro bile vermezler buna adamlar oduncudan deyil futbolcudan iyi anliyorlar bakin yurt disina transfer olan Turk cocuklarina ozan kapak deyeri bugun itibariyla 30 milyon euro cengiz under deyeri 60 milyon euro

2
2
yanıtYanıtla
baya:

SEN KAL KOÇUM. GİTMESİ GEREKEN O KADAR ÇOK TOPÇU DİYE GEÇİNEN VARKİ TAKIMDA SEN YILDIZSIN YILDIZ

1
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

150MİLYON DOLARLIK ADAMDI SATAMADINIZ MI?

3
1
yanıtYanıtla
mehmet sarı:

BJK YÖNETİMİ ÇAĞIN VE BJK 40 YIL GERİSİNDE . . . HALA LUCESCUDAN TAYFURDAN MEDET UMAN YÖNETİME NE DEMELİ . . . DEMEKKİ BUNLAR TESADÜFEN BJK MAKAMARINDA BULUNUYORLAR YAZIK. . .

3
0
yanıtYanıtla
zerryokk:

Beşiktaştan ayrılamazsın zaten seni isteyen bir kulüp var mı ? Hani çok isteyen kulüpler olur da böyle bir açıklama yaparsın . Senin yaptığın ukalalık yüzsüzlük ve arsızlıktır . Sen utanmazın tekisin Oğuzhan .

3
0
yanıtYanıtla
erkan:

gereksiz adam bile degilsin

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title