Haberler

Ödül törenine damga vuran şakalaşma! Guardiola'dan Klopp'a: Kupaları takas edebiliriz

Güncelleme:

İngiltere Futbol Yazarları Derneği'nin ödül törenine katılan Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp ile Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın şakalaşması, törene damga vurdu.

İngiltere'nin Manchester kentinde düzenlenen Futbol Yazarları Derneği 2019 Ödülleri töreni, ligde amansız bir yarışta olan Manchester City ile Liverpool'un menajerlerinin şakalaşmasına sahne oldu. Liverpool'u çalıştıran Jurgen Klopp ile Manchester City'nin başındaki Pep Guardiola, geçen sezonun değerlendirmesinde birbirlerine takıldılar.

"KUPALARI TAKAS EDEBİLİRİZ"

Sözcü'nün haberine göre, geçen yıl Premier Lig'de nefes kesen bir yarış yaşayan iki isimden zafere Pep Guardiola ulaşırken, Klopp ise takımını Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşımıştı. Önceki sezon 100, geçen sezon ise 98 puanla şampiyon olan Manchester City'nin başarılı çalıştırıcısı Pep Guardiola, 2017-2018 sezonunu 97 puanla ikinci sırada tamamlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Liverpool'un hocası Jurgen Klopp'a "Kupaları takas edebiliriz" diyerek takıldı.

Ödül törenine damga vuran şakalaşma! Guardiola'dan Klopp'a: Kupaları takas edebiliriz

KLOPP ANLATTI, SALON KAHKAHAYA BOĞULDU

Liverpool'un Alman çalıştırıcısı Jurgen Klopp ise, Manchester City kaptanı Vincent Kompany'nin takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olduğu Leicester City maçındaki muhteşem golünü izlerken neler hissettiğini anlattı. Ligin sondan bir önceki haftasında atılan kritik golü eşiyle birlikte izlediğini belirten Klopp "Akşam eve geldiğimde eşim 'Gel maçı seyredelim" dedi. Ben ise 'İzlemek istediğimden pek emin değilim' yanıtını verdim. Ama dakikalar ilerledikçe umutlanmaya başladım. Sonra Leicester City'ye yorulma emareleri gösterdiği için kızdım. Ve sonra Kompany ceza sahası dışından golü attı" dedi.

Klopp'un hikayeyi anlatış şekli, salonda gülüşmelere neden oldu. Pep Guardiola ise bu hikayeye karşılık "Ben Klopp'un bir gece yaşadığını, Liverpool'un her son dakikada bulduğu golde yaşıyorum" diyerek cevapladı.

En son Barcelona'nın başındayken kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasını yeniden kaldırmak istediğini belirten Pep Guardiola, en son şampiyonluğunu 1990 yılında yaşayan Liverpool'un hocasının da Premier Lig kupasını istediğinden emin olduğunu söyleyerek "Belki de kupaları takas edebiliriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Jurgen Klopp Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

Bu kültür seviyesindeki hocaların başarısı kaçınılmaz

14
0
yanıtYanıtla
onlarda:

bizdede ft var :))

5
2
yanıtYanıtla
orta karışımı şut:

Kibir konusunda Hepiniz bir Fatih Terim tek

3
2
yanıtYanıtla
cemil:

Neyin kültürü bu anlamıyorum, Türklerde bu muhabbetlerin bini beş para, gelsinler bizden öğrensinler şakalaşmayı. . .

0
0
yanıtYanıtla
TARİHİ FARKLAR:

Adamlardaki centilmenlik, kültür, espri anlayışı farklı seviyede. Liverpool 90 dan bu yana şampiyon olamıyor ama inanılmaz derecede şampiyonluğa odaklanmışlar. Bizim asla ulaşamayacağımız seviyedeler. Bizde de FT şampiyon olamayınca TFF yi Feneri hakemleri suçlar. Sürekli bahane arar kaçmak için. Sürekli hakemleri konuşuruz. Guardiolanın ve Kloppun hakemlere küfür edişi bile farklı, komik geliyor. Biz ise hakemleri rehin alırız, baskı altına alırız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title