Haberler

Nzonzi'nin kadro dışı bırakılma nedeni belli oldu!

Güncelleme:

Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürürken Nzonzi, Terim tarafından yedek kadroda görevlendirildi. Bu kararı beğenmeyip antrenmanı yarıda bırakan 30 yaşındaki oyuncu, kadro dışı bırakıldı.

Avrupa kupalarına kötü sonla veda eden, Süper Lig'de istikrarsız bir görüntü ortaya koyan Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fransız futbolcunun son antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

Avrupa'da kabus yaşayan ve gözünü Süper Lig'e çeviren Galatasaray, Ankaragücü maçı hazırlıklarına hız kesmeden başlarken bugün kritik mücadelenin taktik provası yapıldı. Fanatik'in haberine göre Fatih Terim tarafından çift kale maçta yedek kadroda yer alan Nzonzi, bu karardan pek memnun kalmadı. İsteksiz bir görüntü ortaya koyan Nzonzi, sebepsiz yere antrenmanı bırakınca kadro dışı bırakıldı.

DEVRE ARASINDA YOLLAR AYRILIYOR

Tecrübeli oyuncu ile devre arası yolların ayrılması bekleniyor. 30 yaşındaki Fransız oyuncu, bu sezon Galatasaray formasıyla 10 Süper Lig, 5 Şampiyonlar Ligi maçına çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ankaragücü Haberler

500

Yorumlar (17)

YAŞLI KURT:

AMA SIZIN UEFA KUPANIZ VAR LOOO. ISITIN DA YİYİN

14
23
yanıtYanıtla
MANDIRA FİLOZOFU:

Hee 4 tanede yıldız var loo...

yanıt9
yanıt5
AHMET ÇAKAR:

SİZ 6 SIZ YENDİNİZ LOO

yanıt2
yanıt0
Kenan:

Paratör yeni bir yem buldu bu suçlu bende suç yok tuzlayında kokmasın

13
17
yanıtYanıtla
ziyaa:

Kesin biletini gitsin. . . Zaten bir faydası yok. . . Ocakta şutlayın gitsin Fransa''ya doğru. . . Genç Türk oyuncular oynasın. . .

16
5
yanıtYanıtla
SELO:

UEFA kupasini aldik yillardir her sene šampiyonlar ligine katiliyoruz para geliyor. Stadi devlet yapti Borçlari sildi Yine yok yine yok Borç batagindayiz Fatih Terimin 7 sülalesinin gelecegini kurtardik 5 para etmez furbolculari zengin yapip gönderdik Son golünüzde Falcao oldu Tebrikler Terim ve digerleri En kisa zamanda ayrilmak dilegiyle

16
3
yanıtYanıtla
hasan:

ne akar ne kokar gönderin gitsin. bize melo gibi agresif bir ön libero lazım

11
7
yanıtYanıtla
yollayın gitsin:

psg nasıl 5 atıp bizi postaladıysa bizde bunu postalayak fransaya

13
1
yanıtYanıtla
Yönetim uyuma:

Bu arkadaş ne iş yapar bilen var mı ?hangi akıllı bunları bir araya getirmeyi başardı ise tebrik ederim...

8
2
yanıtYanıtla
Denyonzi:

Salçao

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title