Haberler

Nihat Özdemir: Ali Koç fotoğrafı ben çekeyim dedi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında çok konuşulan fotoğraf hakkında açıklama yaptı. Özdemir, fotoğrafı Ali Koç'un kendisinin çekmek istediğini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, CNN Türk'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programına önemli açıklamalarda bulundu.

FOTOĞRAFIN PERDE ARKASINI ANLATTI

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası çok konuşulan fotoğraf hakkında da yorum yapan Nihat Özdemir, "Galatasaray formalı bir çocuk maç sonrasında protokolün oraya geldi. Ali Koç ve benimle fotoğraf çektirdi. Sonra Mustafa Cengiz'e sarıldı. Ali Koç, 'Fotoğrafı ben çekeyim' dedi. Güzel bir durum oluştu." dedi.

CEZANIN KALDIRILMASINA SAYGI GÖSTERİLMELİ

Tahkim Kurulu'nun Ali Koç'un hak mahrumiyeti cezasını kaldırmasını yorumlayan Özdemir, "Mustafa Cengiz'e ceza verilmemesine nasıl saygı gösterildiyse, Tahkim Kurulu'nun Ali Koç'un cezasını kaldırmasına da saygı gösterilmeli" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Galatasaray Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (16)

gs taraftarı bitikti:

O KADAR ATIP TUTTU GS LİLER MAÇ ÖNCESİ AMA BEN GS TRİBÜNLERİNDEN NE NİHAT ÖZDEMİRE NE DE ALİ KOÇ A BİR TEPKİ GÖREMEDİM. SADECE EMRE BELÖZOĞLUNA KÜFÜR VARDI BAŞKA KİMSEYE, TEPKİ GÖREMEDİM ZATEN HEP FENERLİLERİN SESİ GELİYORDU.

10
6
yanıtYanıtla
galatasarayli:

ben maçtaydım bein reklamda iken Ali koçun annesine yaklaşık 4-5 dakika normal yollardan değil arka yollardan ağır küfürler edildi. hemde protokol tarafı değil tüm stad.

yanıt4
yanıt1
SADAS:

şikebahçenin avukaatı msn sen niye konuşyorsun

6
9
yanıtYanıtla
llflll:

6alatasaray korunamıyor artık die ağlama sadas

yanıt2
yanıt3
Da:

Kim oluyorda o açıklama yapıyor. Ali koç un yaverimi. Batırdınız ulan ülkeyi yetmedimi daha. 2 takım ülke futbolunu katlewttiniz, emekle yürekle olan başarı olsa iki takımın toplam şamp. 10 u geçmezdi.

5
7
yanıtYanıtla
fth:

senelerce haluk Ulusoy denen adam vardı o zaman sesiniz çıkmıyodu şimdi mi sesiniz çıkıyo cinconlar ayrıca siz önce şu var kayıtlarını getirin abdüşrahim beyin elindeymiş ya hanii nasıl geçtiyse artık onları bi açıklası cümle alem sizin ne mal bi takım olduğunuzu öğrensinallahın ağlakları

7
3
yanıtYanıtla
.:

ALİ KOÇ ÇOK SİNSİ BİRİSİ . BU KAREYİ GÖREN FATİH TERİM KESİN DELİRMİŞTİR

3
3
yanıtYanıtla
Isguzarlik:

ben faith terimin yerinde olsam bu iki isguzarin yaptigindan sonra bir daha konusmam, isimi yaparim. Bakin bu ikili 1-2 seneye yok demedi demeyin. Bu tablodan gs ve fb taraftari memnun degil. Tamam kavga olmasinda kari koca bile bu kadar cabuk barismiyor

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

burda o kadar geri zekalilar varki laf söyleyemiyorum cunkü luzum görmuyorum haftaya gine bulusmak uzere

0
2
yanıtYanıtla
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu:

maçtan önce bi sürü tartışmalar vardı başkanlar arasında ama maçta herkes kanka olmuş Allah bozmasında yalan tartışmalar yüzünden binlerce insan taraftar birbirine laf kavgası etmedimi belki fiziksel kavgalar da oldu bu nasıl spor anlam vermek zor

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title