Haberler

Nihat Özdemir'den Albayrak'a cevap: VAR kayıtlarını ellerinde görürsem, hesap sormasını biliriz

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir, TRT SPOR'da Abdurrahim Albayrak'ın elinde olduğunu söylediği VAR kayıtları için "Eğer elindeki kayıtları görürsem ekibimizi soruştururuz. Onlardan da hesap sormasını biliriz. Kanunsuz yapılan işlerin üzerine gideceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Nihat Özdemir, TRT SPOR'a konuk oldu. Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Nihat Özdemir'in açıklamaları;

"Türk Futbolu'nun dünya futbolundaki yeri iyi değil. Ana hedefimiz bunu yükseltmek. Bir dönem iyiydik sonra bir duraklama dönemine girdik. Lucescu ile iyi işler çıkardığımızı düşünüyorum. Yeni futbolcular getirdi takıma"

"FİKRET ORMAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Şenol Güneş için, Türk Futbolu adına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Orman, o dönem izin vermeyebilirdi."

"Hayatımda yaptığım en iyi şey zamanı planlamaktır. Erken kalkarım bu yüzden mesaim uzundur. Bilsin ki ben bu işe yoğun mesai harcayacağım. İşlerim ve yoğunluğum var. Ama asıl Türk Futbolu için çalışacağım"

"HAKEMLER YETERLİ DEĞİL"

"Sabri Çelik ve ekibi başarıyla ulaşmasını umduğumuz bir gruptur. Türk hakemliği başarılıdır. Sadece Cüneyt Çakır ve ekibi değil başka arkadaşlarımız da Avrupa'da önemli maçlar aldılar. Türk hakemliği önemli bir yerde ama yeterli mi değil."

"TECRÜBELİ HAKEMLER VAR SİSTEMİNE UYUM SAĞLAYAMADI"

"Var sistemine cesaretle geçtik. Bazı tecrübeli hakemler VAR sistemine uyum sağlayamadı. Bu bir süreç meselesi. Gelecek yıl VAR uygulaması bu yıldan daha iyi olacak. 1. Lig maçında Hatay'ın iki golü VAR ile iptal edildi. Ne hakemlerden ne taraftardan bir tek tepki bile gelmedi. Özellikle ofsayt kararlarında yüz üzerinden yüz puan aldık. Penaltı, kırmızı kartlarda atlamalar olmuştur. Sistem geçişi var. Gelecek sene daha iyi olacak. Hakem sayısını 40'a çıkardık. Her hafta hakemler stres altında bırakılıyor"

Nihat Özdemir

"EĞER KAYITLARI GÖRÜRSEM EKİBİMİZİ SORUŞTURURUZ"

"Eğer Albayrak'ın elinde bu kayıtlar varsa birileri ona sızdırmıştır. Genel Kurul'a kadar açıklamayı istemiyorum dedi. Ama Genel Kurul'dan sonra sizi ziyaret edip açıklamalarda bulunacağını söyledi. Eğer elindeki kayıtları görürsem ekibimizi soruştururuz. Onlardan da hesap sormasını biliriz. Kanunsuz yapılan işlerin üzerine gideceğiz"

"Yeni yönetimimizde hep beraber objektif olacağız. Kulüp ceketlerimizi asıp görevimizin başına geçeceğiz"

Hüsnü Güreli'nin sosyal medyada tartışılan fotoğrafı hakkında (Galatasaray'ın kupa törenindeki görüntü ile ilgili) Hüsnü Güreli'nin verdiği tepki kendisini ittikleri için oldu. Hüsnü Güreli, Türk sporunun son zamanlarda yetiştirdiği önemli bir isimdir."

ABDURRAHİM ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

"Elimizde VAR kayıtları mevcut" sözleriyle ne demek istediği sorulan Abdurrahim Albayrak ise "Boşa konuşulmamış şeylerdir. Öylesine söylenmedi. Durup dururken böyle bir iddia ortaya atılmaz. Ama şu an ortamı germeye gerek yok. TFF de seçim sürecinde. İnanıyorum ki TFF'de çok şey değişecek. Elimizdeki VAR kayıtlarını Bahri Havadır'a dinletirim. Şimdi mevcut TFF gidiyor, bunları tekrar gündeme getirmeyelim. TFF'de çok şeyin değişeceğine inanıyoruz. Nihat Özdemir'i destekleyip desteklemeyeceğimizi oturup konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Nihat Özdemir TRT Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ŞAPKACI:

FENERİN TEK ÇARESİ ŞİKE İLE ŞAMPİYONLUK Kİ O DA DEŞİFRE OLDUĞUNDAN DOLAYI PROJE ADAM N. ÖZDEMİR ANCA FENERE İLAÇ OLURDU ZATEN.

8
4
yanıtYanıtla
xzc:

Ağlama

yanıt0
yanıt0
sertan 32:

FB de aziz in maşasıydın soyleyeceklerını sana soyluyor guya sen soyluyordun . . bakalım fenerasyonda kimin tetıkcisi olacaksın sıyası anlamdada kimin kanatlarında oldugunda gun gıbı asıkar FENERASYON baskanlıgın hayırlı olsun

6
3
yanıtYanıtla
fb:

mıy mıy mıy yapma adam doğru söylüyor maşanın önde gideni seni

yanıt0
yanıt3
SAMET:

TIRABZONLULAR ELİNİZDEKİ KUPALARA DİKAT SİZİN KUPAYI ÇALAN ADAM TFF BAŞKANI OLDU

4
4
yanıtYanıtla
cengiz:

Hiç bir hesap soramazsın bu Ülkede kimler kimlerden hesap soracaktı ama sonunda kapı kulu oldu sen geç bu işleri fırçala pis dişleri

5
2
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

AT HIRSIZI BURDA POLİSMİ OLACAK YANİ? NE GÜNLERE KALDIK DESENİZE.

5
2
yanıtYanıtla
BELHANDA:

önce gitsin şike bahçe maçına baksın yeniyordu faullar ile bizden bir puan aldılar

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hemen galatasarayin sampiyonlugunu elinden alin

2
4
yanıtYanıtla
CAABBAARR:

HIDIRELLEZ GECTI SENEYE DILEK TUT.

yanıt7
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title