Haberler

Nicolas Anelka'nın Hayatı Belgesel Oluyor!

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fransa'nın unutulmaz futbolcularından Nicolas Anelka'nın hayatı belgesel oluyor.

Avrupa futbolunun unutulmaz yıldızlarından Nicolas Anelka için flaş bir açıklama geldi. Anelka için ünlü dizi, film ve belgesel platformu Netflix'in bir çalışma içerisinde olduğu belirtildi. Netflix'in Anelka'ya özel bir belgesel çekeceği ve yayınlayacağı aktarıldı.

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞTI

Fransa basınında yer alan haberlerde, Anelka'nın kariyer ve hayat öyküsünün izleyiciyle buluşturulacağı bildirildi. Daha önce 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında Fenerbahçe'de oynayan ve bir lig şampiyonluğu kazanan Fransız yıldız, kariyeri boyunca Real Madrid, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City ve PSG gibi dev kulüplerin formasını giymişti. Anelka, Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da kazanmıştı. Fransa Milli Takımı ile de EURO 2000 şampiyonluğu kazanan Anelka, 69 milli maçta 14 gol attı.

SON OLARAK GRİEZMANN'IN BELGESELİ YAYINLANMIŞTI

Son olarak Fransız yıldız Antonie Griezmann'ın da hayatı Netflix'te belgesel olarak yayınlanmıştı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

ksk li mesut:

anelka mı efsane unutulmaz futbolcu. güldürmeyin allasen. türkiye den de yolu geçmiş bir futbolcunun belgeseli çekilecekse bu hagi nin belgeseli olmalı. belki alex in de çizgi filmi yapılabilir.

14
19
yanıtYanıtla
...:

Belki sana da bir beyin nakli yapılabilir ama zor görünüyor

yanıt18
yanıt7
ŞAPKACI:

KISKANANLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

yanıt4
yanıt1
HIRBO:

rıbery anelkanın bonusu dediler anelka onun bonusu çıktı belgesele bunu da yazın

5
8
yanıtYanıtla
Sari lacivert:

Riberi kim anelka riberiyi donundan cikartir riberi gs ye geldinide adami kimse tanimiyordu anelka 2000 yilinda realde forvet oynuyordu zuhahah

yanıt6
yanıt1
xxl-hirbo:

tam hirbosun yarim falan degil

yanıt1
yanıt0
hayri:

bu topçular hikaye. asıl Maradona''nın belgeseli yapılması lazım.

3
9
yanıtYanıtla
.:

DENİZLİDE ŞAMPİYONLUK GİDERKEN HERR DAUM BU ADAMI YEDEK BIRAKTIYA LA BELGESELİN EN BÜYÜK KONUSU BU OLSA GEREK

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title