Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Stuttgart'a Transfer Olan Ozan Kabak'a Övgü Yağdırdı

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferi için, "Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş hem çok yetenekli hem de ahlaklı bir sporcumuz. Ozan Kabak'ın başarısı, Türkiye'deki tüm altyapı oyuncularının ve gençlerin umudunu tazelemiştir." dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılıların genç stoperi Ozan Kabak'ın Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transferi sonrasında bir açıklama yaptı. Mustafa Cengiz, Ozan Kabak'ın transferini Galatasaray'ın gücünü ve vizyonunu ortaya koyan ve Türk Futbolu açısından örnek teşkil eden önemli bir başarı olarak değerlendirdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Stuttgart'a Transfer Olan Ozan Kabak'a Övgü Yağdırdı

"BAŞARI HİKAYESİNİN MİMARI FATİH TERİM'DİR"

Mustafa Cengiz, "Ozan henüz 19 yaşında, Galatasaray'ın altyapısından yetişmiş hem çok yetenekli hem de ahlaklı bir sporcumuz. Bu yaşta bir gencin sadece 3 ay içinde değerini bu seviyeye yükseltmesi büyük bir başarı hikayesidir. Bu başarı hikayesinin mimarları da onu altyapıda yetiştiren teknik kadromuz ve kendisine verdiği güven ve destekle onu parlatan, Şampiyonlar Ligi sahnesine çıkaran Fatih Terim'dir. Ozan Kabak'ın başarısı Türkiye'deki tüm altyapı oyuncularının ve gençlerin umudunu tazelemiş, onlara rüyalarının gerçek olabileceğine dair inanç ve ilham vermiştir. Bu transfer aynı zamanda Galatasaray'ın gücünü, vizyonunu ortaya koyan ve Türk Futbolu açısından örnek teşkil eden bir gelişmedir. Türk Futbolunun gelişmesi hem sportif olarak hem de marka değeri yönünden dünyanın en büyük ligleri ile gerçek anlamda rekabete girmesi için kendi bünyemizden daha fazla Ozan'lar çıkarmalıyız. Galatasaray'ın evladı Ozan'a Galatasaray'a sunduğu katkılar için, ahlaklı ve ilkeli duruşu için teşekkür ediyorum. Yeni kulübünde ve kariyerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Stuttgart'a Transfer Olan Ozan Kabak'a Övgü Yağdırdı

"TARAFTARIMIZ BU KONUDA MÜSTERİH OLSUN"

Mustafa Cengiz, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak ise, "Galatasaray'ın menfaatleri çerçevesinde son derece dikkatli, dengeli ve akılcı adımlarla ilerliyoruz. Bizim boşa atılacak mermimiz yok. KPMG'nin raporunda da görüldüğü gibi Galatasaray'ı Avrupa'nın en başarılı mali yapılarından birine kavuşturma yolundayız. Sportif başarıdan ödün vermeden, mali ve idari disiplini koruyarak, Galatasaray'ı çok aydınlık bir geleceğe kavuşturacağız. Camiamız ve taraftarımız bu konuda müsterih olsun. Tüm kulvarlarda, tüm branşlarda zirvede olan, gurur duyacakları bir Galatasaray görecekler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

STALLİNGARDLI:

SEN DAHA ÇOK AKILLICA İLERLERSİN BU YÖNETİM GS TARAFTARINI ÜZMÜŞTÜR VE SEÇİMLERDE DE GEREKEN CEVABI VERECEKTİR

6
14
yanıtYanıtla
EFE:

HAKLISIN KARDEŞİM ARKANDAYIM

yanıt1
yanıt0
Lion:

Bunların yaptığı başkanlığı bende yaparım ceplerinde 5 kuruş çıkmıyor sat babam sat

7
7
yanıtYanıtla
777:

fooorrveeettttt defaaaaannnsssss ortaaaaa sahaaaaaaaaaa

10
0
yanıtYanıtla
V FOR VANDETTA:

tarık çamdalı göndermeyip defansta oynatabilirdi :D :D :D

3
1
yanıtYanıtla
DOKTRİN:

Stadı da satın

2
0
yanıtYanıtla
:

O SATTIĞINIZ OYUNCULARIN YERLERİNİ DOLDURAMAYIN TARAFTAR DİREKT SİZİ ALAŞAĞI EDER . BİZ NE FENER NE BJK TARAFTARINA BENZERİZ . BİR İŞİN OLURU VARDIR BUNU YAPAMADIĞINDA ANINDA GİDERSİN ORDAN .

2
0
yanıtYanıtla
ufuk:

1 yıl kayboldu, tek teselli fenevin durumu, heyecanla artık zirveyi değil fenevin ligdeki çırpınışını izleyeceğiz

0
1
yanıtYanıtla
KARA:

ABİ ADAMIN GÖZÜNDE DOLAR İŞARETİ VAR

0
0
yanıtYanıtla
UA:

Arkadaşlar herşey transfer değil zamanın da düşünmeden alınan futbolcular yüzünden külüp bu halde acale etmeyin zamanla daha iyiye gidecek herşey sadece bugünü düşünmeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title