Haberler

Mustafa Cengiz, Kararı Alkışlayan Abdurrahim Albayrak'ı Engelledi

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ibra oylamasında verilen kararı alkışlayan İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ı engelledi. Bu hareket genel kurula damga vurdu.

Galatasaray'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilirken kongrede uzun süre hafızalardan unutulmayacak bir sahne yaşandı. İbra oylamasının yapıldığı esnada Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, üyelerin oylamada pozitif bir görüş belirtmesinin ardından bu kararı alkışladı.

KAMERALARA YANSIDI

Kendisine yönelik eleştirilerin ardından biraz gergin olduğu gözlenen Mustafa Cengiz, yardımcısı Albayrak'a müdahale etti ve alkışlamasını engelledi. Mustafa Cengiz'in, Abdurrahim Albayrak'ın alkışlamasına engel olduğu bu anlar kameralara da yansıdı.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Recep:

İbre etmiyen liseli hainler sizi unutmıyacaz

36
4
yanıtYanıtla
Kaptan:

Ben fb li biri olarak şunu diyeyim . Eğer kale alırsanız. Bence bu aristokrat kesim olan liselilerin takım felan umrunda değil. Takımı kendi malları gibi görüyor ve öyle yönetmek istiyorlar. Siz onların umrunda bile değilsiniz. Bunu lütfen hakaret olarak almayın. Isın doğrusu bu...

27
2
yanıtYanıtla
hataylı:

kırk yılda bir düzgün adam çıkmış başkan olmuş adama yanlış yapılıyor galatasay böyle başkana sahip olmuş yazık ediyorlar mustafa cengiz başkanımıza

22
4
yanıtYanıtla
cemal dadsınlıoğlu:

yıllardır aynı sahtekarlıklar aynı pislikler duayen abiler numaraları devam ediyor bu liselileri ve baş ları inan kıraç yeri hiç degişmez hep ordadır bunun gibi liselileri yani parazitleri kovmassanız oradakı liseli dengesini bozmassanız . gs hiç düzelmez daha çok başkan harcar bu pislikler parazitler cefasını her zaman taraftar çekmiştir. soruyorum gs kimin yakımı gerçek sahibi kim yazık bu taraftara bizi birbirimize düşürüyorlar hırsızı yalancısı dolandıcısı hepsi onlarda içimizden atalım pa

19
1
yanıtYanıtla
ŞAFAK:

nedir bu liselilerden çektiğimiz Galatasaray bir dünya takımıdır bu Galatasaray mahalle takımı sanıyorlar hiçbiri futboldan anlamayan dinazorlar

17
1
yanıtYanıtla
mehmet:

inan kıraç mustafa cengizi yedi galatasaraya zarar veriyorlar

12
2
yanıtYanıtla
ANTİ dursun:

dursun zamanında galatasarayın takım otobüsü bile hacizlikti. elektrik faturasını ödeyemeyen dursun yeniden başkanlığa adaysa benim için GS bitmiştir. tepki olarak her hafta başakşehir maçına giderim. . . not: başakşehir 5. etapta oturuyorum. . .

12
1
yanıtYanıtla
Sniper10:

Adamlar 100 yıldır OLİGARŞİ ile yönetiyor böyle bir yapılanma sistemin Türkiye de eşi benzeri yok. Maalesef Galatasaray Spor kulubu bir avuç liseli zenginlerin ve çocuklarının elinde.

9
0
yanıtYanıtla
tanju:

taraftar başkana sahip çıkmalı. . bu liseliler den bıktık artık. . . böyle saçma sapan bişey olamaz ya

7
0
yanıtYanıtla
RASİM OZAN KÜTAHYALI(ROK):

aynen gelsin polatlar aysallar alalım yıldız oyuncuları sonra 1 milyar lira borcumuz olsun uefa yasak koysun.

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title