Haberler

Mustafa Cengiz: Diagne'nin askerlik hizmetini tamamlaması gerek

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Club Brugge'da kiralık olarak oynayan golcü futbolcu Mbaye Diagne'nin devre arasında dönüp, dönmeyeceği sorusuna ise Cengiz, "Onun askerlik hizmetini tamamlaması gerek" diye cevap verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Riva'daki Düşler Vadisi'nde yapılan toplantının ardından örnek villaları gezdi. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz, "Çok genç ve dinamik bir nüfusumuz var. Biz nice ekonomik zorluklar gördük. Bunları aşmamız gerekir. Bizim ülkemizin itici güçlerinden biri de inşaat sektörü. İnşaat sektörünün durması diğer sektörleri çok etkiliyor. Son aylarda çok ciddi kıpırdanma var. İnsana refahı getirecek iki şey var. Biri güvenlik, biri konfor. Her ikisini de bu tip projeler geliştirir. Ülkemize, genç nüfusumuza güven duyulmasını yürekten diliyorum. Galatasaray'ın canlanması demek Fenerbahçe'nin canlanması demek. Fenerbahçe'nin canlanması demek Beşiktaş'ın, Trabzon spor'un Erzurum'un, Eskişehir'in canlanması demek. Spor dünyamızda mutlaka bu hareketliliğin, camialar arasında birbirine saygı ve sevginin gelişmesi şart. Birbirimize saygı olalım, kendimize saygı duyuyorsak" diye konuştu.

"RAKİPLERİNİZ NE KADAR GÜÇLÜYSE SİZ DE O KADAR GÜÇLÜSÜNÜZ"

Galatasaray'a bedava arazi verildiği yönünde çıkan haberlere tepki gösteren Başkan Cengiz, " Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Sakarya spor, Göztepe, Konya spor toplumun itici güçleridir. Halkımız sıkılmıştır, bunalmıştır. Ekonomik zorluklardan, coğrafyanın bize getirdiği dertlerden. Bunun tek yolu spordur. Bunun spor ekonomisi yolu ile ülke ekonomisine katkısı bize mutlu eder. Ama Fenerbahçe ama Beşiktaş ama Galatasaray ben mutlu olurum. Ben bu ülkenin vatandaşıyım. Bu ülkenin parçalarından birinde mensubu olduğum camianın da temsilcisiyim. Ama o camialar güçlendikçe biz güçleniriz. Ben bu sözde çok samimiyim. Sizin rakipleriniz ne kadar güçlü ise siz o kadar güçlüsünüz. Onların zayıflaması bizi mutsuz eder. Biz bütün yarışın 8 takım değil 18 takım arasında geçmesini dileriz. Ülkemizi ve insanlarımızı mutlu etmesini dileriz" şeklinde konuştu.

Düşler Vadisi'ni bundan sonra daha çok tanıtacaklarını belirten Cengiz, "Ada ile ilgili daha çok uğraşacağız. Oradaki hukuksal süreç devam ediyor. Ada sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin incisi. Yıktı, yıkıldı. Orayı eski haline getirerek camianın hizmetine, Türk halkına sunmak ana hedeflerimizden biri" ifadelerini kullandı.

"DIAGNE'NİN ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMASI GEREK"

Yıldız golcü Radamel Falcao'nun Kolombiya basınına göre takımdan ayrılacağının sorulması üzerine Mustafa Cengiz, "Türkiye basınında da başka şeyler yazılıyor. Kolombiya basını da yazabilir" diye cevap verdi. Club Brugge'da kiralık olarak oynayan golcü futbolcu Mbaye Diagne'nin devre arasında dönüp, dönmeyeceği sorusuna ise Cengiz, "Onun askerlik hizmetini tamamlaması gerek" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Cengiz Club Brugge Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

Adam contaları yakmış. Tuzu fazla yiyince tansiyon yükselmiş

4
2
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Mutlaka laf arasına 1-2 saçmalık sıkıştırıyor. Diagne ''Askerliğini yapmalıymış. Ne demek bu ya. '' Kiralama sözleşmesi'' müsaitse adam döner isterse. Sezon sonuna kadarsa dönemez. Bunu anlatsana. Ayrıca Fenerbahçenin canlanması neden sana bağlı olsun ki. Laf ola beri gele.

1
3
yanıtYanıtla
Adil:

Saaa ne.

yanıt0
yanıt1
BABANIN OĞLU KEMAL:

ULAN HER ŞEYE MAYDONOZ OLURSUNUZ .HANİ MEVLANA NIN BİR LAFI VAR BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE SEN .4.6.0 TAKDİĞİNİN MİMARI OLAN ERSUNU YAZ.

yanıt0
yanıt0
ALİ AGA:

Eeeeee yani ne dedin anlamadık yine laf salatası yapıyon. Adam elimizde patladı üstüne birde falcao aldın 2 tane pimi çekilmiş bomba nere atarsa at

1
2
yanıtYanıtla
adalet:

Boş adam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title