Haberler

"Müslüman bir ülkede yaşamak istiyorum" deyip, Beşiktaş için Sevilla'yı reddetti!

Güncelleme:

Beşiktaş, Southampton'ın Fas asıllı Norveçli oyuncusu Elyounoussi'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken 25 yaşındaki oyuncunun Müslüman bir ülkede yaşamak istediği için Sevilla'yı reddettiği ortaya çıktı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda kadrosuna yeni bir sol kanat oyuncusu kazandırmak için çalışmalarda bulunan Siyah-Beyazlılar, son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'da forma giyen Mohamed Elyounoussi için girişimlere başlamıştı. 25 yaşındaki Fas asıllı Norveçli kanat oyuncusuyla ilk olarak menajeri aracılığıyla temas kuran ve olumlu yanıt alan yönetim, İngiliz ekibiyle de masaya oturdu.

FARK 500 BİN EUROYA İNDİ

Tecrübeli futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralamak için Southampton'la görüşen ve Ada ekibinin yeşil ışık yakmasının ardından pazarlıklara başlayan yönetim, 1.5 milyon Euro'luk kiralama bedeli talebiyle karşılaşmıştı. Fanatik'in haberine göre geçen sezon İsviçre kulübü Basel'den 18 milyon euroya transfer edilen oyuncuyu daha düşük bir bedele kiralamayı isteyen Siyah- Beyazlılar, yapılan son görüşmelerin ardından fiyatı, 500 bin Euro'ya (3 milyon TL) kadar düşürmeyi başardı.

İSPANYA'DAN GELEN TEKLİFLERİ ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Kulüp adına görüşmeleri yürüten Futbol Direktörü Ali Naibi'nin, fiyatın 500 bin Euro'ya kadar inmesinin ardından transferi Başkan Fikret Orman'la görüşüp Mohamed Elyounoussi'yi Beşiktaş'a getirmesi bekleniyor. İspanyol ekipleri Celta Vigo ve Sevilla'nın da kadrosuna katmak için çalışmada bulunmasına rağmen Müslüman bir ülke olması sebebiyle Türkiye'de forma giymeyi seçen Elyounoussi, önceki gün Instagram hesabından kendisine, 'Come to Beşiktaş' mesajı gönderen bir taraftara, Siyah-Beyazlı emojiyle cevap verip kararını verdiğini göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

ASLI:

EĞER HUZUR İSLAMDA İSE NİYE HERGÜN BİNLERCE MÜLTECİ VE BUNLARIN ÇOĞU MÜSLÜMAN ÜLKELERDEN KENDİ VE ÇOCUKLARININ CANLARINI TEHLİKEYE ATIP AVRUPAYA KAÇAK OLARAK ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR??????? ÇÜNKÜ HUZUR BİLMDE ÇAĞDAŞ YAŞAMDA LAİKLİKDE ÖZGÜRLÜKLERDE KİMSE ŞERİAT İLE YAŞAMAK İSTEMİYOR.

10
56
yanıtYanıtla
GUTI:

Çünkü Müslüman ülkelerde müslümanca yaşanmıyor. Peygamber ahlakıyla sarmaş dolaş olunsa her yer cennetten bahçe olur, kimse oradan ayrılmak istemez

yanıt44
yanıt5
Memleketim:

Asli''ya cevap. Senin gibi sahte müslümanlarin yüzünden islam ülkeleri yasanmaz hale geldi.

yanıt0
yanıt1
hena:

1. dünya sav. sırasında hristiyanlar böyleydi. 2. dünya sav. sırasında yahudiler böyleydi. 3. dünya sav. sırasındada- ki yakında çıkacak - müslümanlar böyle. Herşey nasıl adaletli ama. 80 yıl önce yahudileri sabun yaptılar. Şimdi yahudiler intikam alıyor. İleridede müslümanlar aynısını yapacak. İntikam alıcaklar. Kısır döngü.

yanıt0
yanıt2
MEHMET:

İslamda savaştan kaçmak yok.

yanıt1
yanıt1
Hamza karagöl:

Sen kafir gibi yaşamak isteyebilirsin ancak türkiyede şeriatla yaşamak isteyen kardeşlerimizin sayısı hiçte az değil, kimsenin adınacvp yazmak cahilliktir.

yanıt2
yanıt4
islam:

evet huzur islamda , ama senin gibi işine geldi mi deyip herhangi bir islam emaresi taşımayan, islamı yanlış anlayanlar yüzünden müslümanlar bu durumda. bir müslüman dinin gereğini yerine getirmese, çalışmasa, ilme uzak durursa boş boş oturursa , tabi allah çalışan kafire gücü verir. ve müslümanlar tokat vurur.

yanıt2
yanıt0
islam:

hem yoksulluk islama, kafire htistiyan ve yahudiye bakmıyor. hindistana bak , peru ya bak amerika meksika ya g amerika da mülteciler için para veriyor.

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Müslüman ülke demis. Besiktas olmaz.

15
27
yanıtYanıtla
HİHİHİHİ:

BEŞİKTAŞ ÜLKE DEGİL İŞTE BU KADAR MALSIN

yanıt4
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title