Haberler

Muslera'ya Premier Lig'de İki Talip Var

Güncelleme:

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera için, Bournemouth ve Crystal Palace'ın transfer girişiminde bulunduğu belirtildi.

Bu sezon geçmiş yıllara göre performans olarak biraz düşüş yaşasa da Süper Lig'in son haftalarına gelindikçe Fatih Terim'in en fazla güvendiği oyuncuların başında gelen Muslera için iki İngiliz ekibi girişimde bulundu.

BOURNEMOUTH VE C.PALACE MUSLERA'YI YOKLADI

Akşam'da yer alan habere göre; Galatasaray'dan yıllık 4 milyon euro civarında bir para alan ve sezon sonunda durumu masaya yatırılacak olan Muslera için Bournemouth ve C.Palace'ın zemin yokladığı öğrenilirken, sarı kırmızılı kulübün Süper Lig'in bitmesine 5 hafta kala şimdilik görüşmeleri kapattığı belirtildi. Stoke City forması giyen tecrübeli kaleci Butland'la da ilgilenen iki kulübün '30 milyon euro isteriz' yanıtını alır almaz Muslera'ya yöneldiği bildirilirken, Galatasaray'ın talep edeceği bonservis miktarı Ada ekipleri tarafından merakla bekleniyor.

8 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyan Fernando Muslera bu sezon 39 maçta forma giydi. Daha önce Lazio'da oynayan Urugaylı eldiven 95 kez milli takım forması terletti.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Bournemouth Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

GFB:

bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum Taffarelden sonra GS tarihihnin en iyi kalecisi Musleradır kimse bunu inkar edemez satılması GS için kötü sonuçların başlangıcı olur. . .

18
1
yanıtYanıtla
CAPS:

Galatasaray muslera yı bırakmaz muslera da Galatasara yı bırakmaz bu taraftar muslera yı bırakmaz muslera da bu taraftar bırakmaz NOKTA

10
1
yanıtYanıtla
Hahahaha:

Galatasarayin sonudur satilirsa onun gibisi gelmez bir daha

8
0
yanıtYanıtla
hulk:

20 verseler satılabilir.

0
5
yanıtYanıtla
muslera:

yok 100

yanıt0
yanıt0
aho:

Muslera''nın formu düşük olsa da galatasaray gönderme riskini alması mantıklı değil. Takımı, taraftarı bilen tecrubeli bir oyuncu. Keşke maaşında biraz indirim istese

4
0
yanıtYanıtla
yee cimbom yeee:

bu adam gidese gs cok gol yer

3
0
yanıtYanıtla
GSLİ VATANDAŞ:

BEN OLSAM MUSLERANIN PİLİ BİTENE KADAR VERMEZDİM. Kİ DAHA OYNARDA. GALATASARAY İÇİN BÜYÜK KAYIP OLUR BENCE.

3
0
yanıtYanıtla
o:

Böyle bir oyuncunun böyle takımlarda ne işi var

2
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Ulan atmayin adam kac senedir gs de bu zamana kadar talibi cikmadi simdi cikacak 4 milyonu birakip bir ye gitmez

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title