Haberler
Güncelleme:

Muhabirle tartışarak karakolluk olan Emre Kınay, olaylı geceyi anlattı: Hakaret ve tahrik vardı

Önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği mekanda kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla tartışan Emre Kınay, o gece hakkında ilk kez konuşarak "Hakaret ve tahrik vardı. Çok tatsız oldu, çok sinirlendim o tahriğe kapılmamalıydım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

rocky:

meral akşener teyzenin başımıza koskoca kadıköye belediye başkanı yapmak istediği adam değil mi bu ? Meral teyze bu işi hiç bilmiyormuş Allah korumuş Kadıköy''lüleri !

8
7
yanıtYanıtla
EBRU:

İNSANLARI AŞAĞLAYAN SİYASETÇİ İSTEMİYORUZ.

3
4
yanıtYanıtla
HASAN HÜSEYİN:

HABERE BAK YORUM YAPANLARA BAK TENCERE DİBİN KARA SENİNKİ BENDEN KARA ROCKY DİYE YAZAN KİŞİYE SENİN YANINDAKİ HANIMEFENDİ DÜŞSE AYNI SORULARLA KARŞILAŞSAN GENE BU YAZDIKLARINI YAZARMISIN TÜRK ATASÖZÜ İĞNEYİ KENDİNE ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIR İNŞALLAH BU YAZDIKLARIMDAN BİR ŞEY ANLAMIŞSINDIR DİYE ÜMİT EDİYORUM

2
3
yanıtYanıtla
Nur:

Emre Kinay cok beyefendi birisi. Bu paparazi denilen kisiler cogu egitimsiz, ortalikta dolanan sacma sapan sorular tipler. Bu gazetecilik degildir. Yere kadin düsüyor, bunlar halen kiskirtici sorular sorma pesindeler. Yani ne alakadir. Adam cikmis sokaga, size ne? Bildigi bir sey var ki cikmis. Ya da siz lokantaya giremiyorsaniz, bu o''nun sucu mu? Kesinlikle gereksiz ve rahatsiz edici tipler.

5
0
yanıtYanıtla
Toplum mühendisi:

ya bu paparazziler de soytarılık yapıyolar çoğu zaman. . Durmadan tahrik edici sorular soruyorlar. adam da patlamış bi yerde.

4
1
yanıtYanıtla
tosun:

de get lan allahin kirosu muhabir dogru soruyu srmus hem sen niye kaldirmiyosun kariyi

1
2
yanıtYanıtla
Muhabir mi?):

Paparaziyi muhabir gazeteci yapmışsın, doğru konuşan adamı da kıro,

yanıt3
yanıt0
mert:

bunlar emekcinin halınden anlamayan sanatcı bozuntulartıdır kimseye faydaları olmayan boş beleş adamlardır

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title