Haberler

Milli futbolcu Semih Kaya Galatasaray'a mesaj gönderdi: Boş sözleşmeyi imzalarım

Güncelleme:

Sparta Prag ile bu sezon sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu Semih Kaya, Galatasaray'a dönmek istediğini ve bunun için gerekirse boş mukaveleye imza atabileceğini dile getirdi.

Çekya'nın Sparta Prag takımında forma giyen milli futbolcu Semih Kaya, Galatasaray'a dönmek istiyor.

Galatasaray altyapısından yetişen 29 yaşındaki Semih Kaya, Sarı Kırmızılı kulübün yöneticileriyle hiç para konuşmayarak, "Selçuk İnan geçen sezon ne yaptıysa ben de aynısını yaparım" mesajını yolladı.

Bu anlamda boş sözleşmeye imza atabileceğini belirten Kaya, ücretin belirlenmesini de yönetime bıraktı.

12 MAÇTA 2 GOL ATTI

Sparta Prag ile bu sezon sözleşmesi sona erecek tecrübeli futbolcunun geri dönüşüne kesin gözüyle bakılıyor. Kaya, bu sezon Sparta Prag'da 12 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Semih Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

bizimle değisın semih:

bir zamanlar medya tarafından şişirilen bir balondur kendisi bu yeteneksizi pohpohladılar da pohpohladılar yanında ujfaluji vardı diye iyi gibi görünüyordu yoksa kesinlikle iyi bir stoper değildi

10
1
yanıtYanıtla
Aslan:

Bi futbolcu kendisini nasil geliştiremez en güzel örneğidir semih kaya

8
1
yanıtYanıtla
impara:

sen köyünde saz çal be oğlum

3
1
yanıtYanıtla
Bacci:

Kaya gibi defansti

1
0
yanıtYanıtla
Fuat eröksüz:

Semih Kaya Fatih Terimin allayıp pullayıp GS a attığı bir kazıktır. Futbolun F sini bilmiyor maalesef. Çok iyi bir insan olabilir. O yönüne bir şey diyemeyiz. Fakat futbolcu olarak vasatın çok çok altında.

1
0
yanıtYanıtla
Mario:

Adam gibi adam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title