Haberler

Mesut Özil'e bıçaklı saldırıda şok gelişme! 2 Türk gözaltına alındı

Güncelleme:

Arsenal'in yıldız oyuncusu Mesut Özil ile takım arkadaşı Sead Kolasinac 26 Temmuz tarihinde Londra'da bıçaklı saldırıya uğramış ve iki oyuncu olaydan yara almadan kurtulmuştu. İki futbolcunun evinin önünde 24 saat koruma dururken olayla ilgili 2 Türk'ün gözaltına alındığı öğrenildi.

26 Temmuz 2019 tarihinde Londra'da takım arkadaşı Sead Kolasinac'la saldırıya uğrayan ve daha sonra bir Türk restoranına sığınan Arsenal'in yıldız oyuncusu Mesut Özil için koruma kararı alındı.

24 SAAT KORUMA

Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mesut Özil ve arkadaşı Kolasinac için 24 saatlik bir koruma verildi. Polis araştırmasının hala devam ettiği kaydedilirken, Arsenal kulübü de iki oyuncusunu bu soruşturma kapsamında Premier Lig'de Newcastle United ile yapılacak maçın kadrosuna almadı.

Soruşturmanın detaylı bir şekilde sürdüğü, bu nedenle bu hafta için böyle bir karar alındığı aktarıldı. Takım ayrca deplasmanda olduğu için Mesut ve Kolasinac'ın Londra'da kalması gerektiği bildirildi.

Mesut Özil'e bıçaklı saldırıda şok gelişme! 2 Türk gözaltına alındı

OLAYLA İLGİLİ 2 TÜRK GÖZALTINA ALINDI

2 Türk'ün bu saldırı kapsamında göz altına alındığı da ifade edilirken, soruşturmanın daha da detaylandırıldığı dile getirildi. Bu nedenle her iki oyuncu 24 saat gözetimde olacak.

Konuyla ilgili polis raporlarında da saldırının ciddi bir durum olduğu ve bıçaklı bir saldırı olması nedeniyle can kaybı ihtimalinin sürekli göz önünde bulundurulacağı yazıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (7)

Memleketim:

Ilk mesajimda söyledim. Mesut, un tuttugu kisi onlar.

3
4
yanıtYanıtla
yani:

seni kim tuttu. . . ?!

yanıt1
yanıt0
köpekleri salıp taşları bağlamışlar:

altından ülkücü tırrekler çıkar merak etmeyin ; bir iki hapa halletmişlerdir olayı!

1
2
yanıtYanıtla
Bilu:

AYNEN ATHIRSIZI BU MESO. NUMERO

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

alakasi yok irk dusmanlari suclular sizlerin icinde

1
0
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselçuk:

Türklerin yaptığına inanmak İSTENMESİN ? maksat

0
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

cok ayip ve günah bee. . . böyle mübarek günde kuru kuru lekemele iftirasi. . . . Allah´tan herkez senin kafani yasamiyor. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title