Haberler

Mesut Özil'den evde kalanlara maç davetiyesi

Güncelleme:

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında evde kalan takipçilerine maç davetiyesi göndereceğini açıkladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında evde kalan takipçilerine maç davetiyesi göndereceğini belirtti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Özil, "Evde olduğunuzdan emin olmak için Mesut Özil formalı fotoğraflarınızı gönderin. En beğendiğim fotoğraflar, Arsenal'in evinde oynayacağı maça 2 kişilik davetiye kazanacak" ifadelerini kullandı. 31 yaşındaki oyuncu, beğendiği fotoğraflara kendi hayatını anlattığı kitabının yanı sıra forma ve şapka hediyeleri de dağıtacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mesut Özil Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

SİKİNTİ YOK MU AVR MI ?:

BAKANLIK AÇIKLIYOR , HAKSIZ ARTIRIMLAR DAN ÖTÜRÜ ŞU FİRMAYA CEZA KESİLDİ ;İYİ DE NE KADAR 104 LİRA . ALLAH AŞKINA BU KADAR CEZAYI BENDE ALACAĞIMI BİLSEM BENDE YAPARIM . YANİ YAPANIN YAPDIĞI HEP YANINAKAR. BUNLARI TEK Bİ ŞEKİLDE DÜZELTEBİLİRİZ. EKONOMİ, EĞİTİM VE YASALAR AMMA ADAM GİBİ OLANLARIYLA . ADAM 104 LİRA CEZA ALACAĞINI BİLİYOR SİZ OLSANIZ YAPMAZMISINIZ? YAZ BAKALIM 104. 000 BİNLİRA CEZAYI BAK BAKALIM YAPABİLİYORMU . DE BAKALIM ŞU KADAR HAPİS BAK BAKALIM YAPABİLİYORMU ?

1
0
yanıtYanıtla
sarı:

çocuğa şeker veren dede gibi o ne öyle yüzyüze yemek ver anı olsun insanlara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title