Haberler

Göztepe Başkanı Sepil, Hüseyin Göçek'i Hedef Aldı: Niye Sürekli Bizim Maçları Yönetiyor

Güncelleme:

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, geçen sezondan bu yana maçlarının büyük çoğunluğunun Hüseyin Göçek'in yönetmesine tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftayı Yeni Malatyaspor deplasmanındaki 3-2'lik yenilgiyle puansız kapatan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, VAR sisteminin hep aleyhlerine işlediğini söyledi. Sepil, "Bugüne kadar hakemler hakkında konuşmuyorduk. Ancak Yeni Malatyaspor maçında yaşananlardan sonra yeter dedik. Ligin ilk maçında VAR'dan etkilenen ilk takım olmuştuk. Yetkililer bu sistemin zamanla oturacağını söylediler ve biz de anlayış gösterdik. Aradan 16 maç geçti ve yine Malatya maçına geldik. Her pozisyondan önce hakem ve VAR odası arasında görüşme gerçekleşti. Maç da sürekli soğudu. 4. dakikada Jerome'un ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonda Hüseyin Göçek, 1.54 dakika odayla konuşup maçı devam ettirdi" ifadelerini kullandı.

"VAR ALEYHİMİZE İŞLEDİ"

Sezon başından bu yana hiç penaltı kullanmadıklarının altını çizen Göztepe Başkanı Sepil, " Hüseyin Göçek, 1.54 dakika içeriyle konuşmasına rağmen gidip pozisyonu izlemedi. Sezon başından bu yana bizim maçlarda 12 VAR incelemesine gidilirken, lehimize çıkan yalnızca 1 pozisyon var. O da bu sezon oynanan Trabzonspor maçında Burak'ın son dakikada attığı golün iptal edilmesi. O maçta da hakem olan Göçek, oldukça açık olan pozisyonu tam 2.54 dakika izledikten sonra karar verebildi. Herhalde 100 kamera çekimi olsa hepsini izleyecekti. Bize anlatılan uygulamayla yapılanlara arasında benzerlik görmüyorum" dedi.

"NEDEN SÜREKLİ GÖKÇEK?"

Son bir buçuk sezonda Hüseyin Göçek'in 9 maçlarını yönetmesine de sert tepki veren Mehmet Sepil, "Geçen sezondan bu yana Göztepe, ligde 52 maça çıkarken, Hüseyin Göçek 31 maçta görev yapmış. Göçek, bu sürede 9 kez bizim maçlara verilmiş. 25 tane hakem varken, neden bizim maçlarımıza aynı atamalar yapılıyor? Sürekli aynı hakemlerle maç oynuyoruz. Bazı hakemlerin maaşını resmen biz veriyoruz. Hüseyin Göçek'in yönettiği maçlarda koltuğa endişeyle oturuyorum" diye konuştu.

"VAR SİSTEMİ BİZE ANLATILDIĞI GİBİ İŞLEMİYOR"

VAR sisteminin Türk futbolu için olumlu bir gelişme olduğunu da söyleyen Sepil, şu sözleri kaydetti:

"VAR sistemi tüm kulüplerin desteğiyle kurulan ve Türk futbolunun gelişmesi için önemli bir sistemdir. Ancak içinde bulunduğumuz ortamda ciddi bir güven sorunu yaşanıyor. Açıkçası bu sistem bize anlatıldığı gibi işlemiyor. 1.54 dakika VAR odasıyla konuşan hakem pozisyonu izlemiyorsa burada sorun vardır. Yetkilerin bu duruma el atmasını istiyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Göçek Mehmet Sepil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

Trabzonlu:

Adamlar gs nin 3 yedigi fb nin 2 yedigi trabzon deslasmanindan bileginin hakkiyla 4 net gol atarak cikti siz halen neyi sorguluyorsunuz tipik turk yoneticileri isler istedeginiz gibi gitmeyince hemen hakeme saldirin kendi topculariniza bakin adam gibi top mu oynadilar

0
4
yanıtYanıtla
Kenan:

Eze Eze yendik bükemediğin bileği öpeceksin ikinci yarı oyun durmadı 6 dk uzatma verdi oda yetmedi 12 dk uzattı ağlayıp bahane üretme KAPLAN KÜKREDİ

0
2
yanıtYanıtla
UA GS:

YAZIN YEDİĞİNİZ HURMALARDAN OLMASIN. . . . . . . . VAR SA YOK SA ADALET. . . .

0
2
yanıtYanıtla
Yunus:

yallah kulüler birliğine!!!

1
1
yanıtYanıtla
Kulüpler Birliği:

Ağlama hakemimizi bir kulübe yedirmeyiz seni seni seni Sen anladın sen

2
0
yanıtYanıtla
Hakkı:

Sen ne den yanaydın ? Hakemlerimizi yedirmeyizden yanamıydın?. . . Çaydınmı ?

1
0
yanıtYanıtla
MERSİNDEN TAHSİN:

SEN, LİG BAŞLAMADAN ÖNCE NİYE DOĞRU DÜZGÜN TRANSFER YAPMADIN?BUNU ANLAT BİZE. STADINIZ YENİ YAPILIYOR AMA DÜŞMEK ÜZERESİNİZ.

1
0
yanıtYanıtla
ÇAMDİBİLİ SEMİH:

BİZ YAKARSAK SÖNDÜREMEZLER. ÇAMDİBİ''LİLERİN SINIRINI ZORLAMAYIN ARKANDAYIZ SEPİL BAŞKAN.

0
0
yanıtYanıtla
GÖZTEPE:

BÜYÜK BAŞKAN!!!

0
0
yanıtYanıtla
Hakkı..:

Başkan sen GS danmı ? Yoksa Başak şehir, BJK dan yanamıydın?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title