Haberler

Mbaye Diagne'nin Gol Atamamasının Faturası, Orta Saha Oyuncularına Kesildi

Güncelleme:

Kasımpaşa'dan 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Mbaye Diagne'nin sadece 2 gol atmasının faturası, orta saha oyuncularına kesildi.

Gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Mbaye Diagne'nin Antalyaspor maçında Onyekuru, Belhanda ve Emre Akbaba tarafından beslenememesi dikkat çekti. Ocak ayında 10 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'dan transfer edilen ve Galatasaray'ın forvet problemini çözeceği beklenen Mbaye Diagne'nin performansı şimdilik iç açmazken, tecrübeli oyuncunun Antalyaspor maçında attığı gol biraz olsun moralleri yerine getirdi.

FATİH TERİM VE TARAFTAR ARKASINDA

Ağır görüntüsünün yanında fizik olarak çok fit durmayan Diagne'nin Galatasaray formasıyla sadece 2 gol atması oyuncunun hedef tahtasına oturtulması için yeterli sebep olarak görülürken, Fatih Terim ve taraftarların tam tersine yıldız futbolcuya destek vermesi Senegalli golcünün şimdilik tutunacak dalı oldu.

Mbaye Diagne'nin Gol Atamamasının Faturası, Orta Saha Oyuncularına Kesildi

DİAGNE BESLENEMİYOR

Oynadığı maçlarda çok da etkili bir futbol ortaya koyamayan Diagne için fatura Onyekuru - Emre Akbaba - Belhanda'ya da kesildi. Deneyimli golcüyü çok fazla besleyemeyen ve istenilen final paslarını atamayan bu 3 oyuncu sert bir dille eleştirilirken, Diagne'nin içeride yalnız kalması futbolcuyu da moralmen yıkıyor.

TERİM FARKLI BİR YOL BULACAK

Onyekuru'nun oyun bilgisinin gelişmemiş olması, Belhanda'nın ara ara görünmesi ve aldığı toplarda ilk olarak Feghouli'yi düşünmesi, Emre Akbaba'nın bitik görüntüsü Diagne'nin performansını yakından etkilerken, stoperlerin ve kalecinin arasında kaybolan golcü için Fatih Terim'in farklı bir yol izleyeceği tahmin ediliyor.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Emre Akbaba Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (25)

ŞAPKACI:

14 MART ''DÜNYA Pİ SAYISI'' GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN.

7
2
yanıtYanıtla
gs li:

Tamamda oda çok pasif duruyor. Sürekli halı saha topçucusu gibi 1 adım yanına atılan toplara konuşuyor bıdı bıdı ediyor. Ne attıysa gidecen koşacan alacan amk burası galatasaray hayırdır

6
1
yanıtYanıtla
İmam-ül sebil:

Gol atamamasının sebebi, henüz takım oyuncularından abdesti öğrenememiş olması. . . burna iyi su çek. .

6
0
yanıtYanıtla
xD:

belhanda ve fegulu istedikleri kadar formda olsun gol atsın bu takımın oyunucusu degıller

3
3
yanıtYanıtla
modriç:

diagnenin bir golü penaltıdan diğeri de 4-0 lık maçın 95. dakikasında yani Haluk Ulusoy-Terim ikilisi zamanında maç başına ortalama bir penaltı alan gsda oynasaydı gol kralı olurdu:)

1
5
yanıtYanıtla
CAPS:

Biz cagne yi transfer edeceğimize Fenevi transfer etseydik en azından cagne den 9 gol fazla atmışlar

4
2
yanıtYanıtla
Eleştir Men:

Onun takıma, takımın da ona alışması için biraz daha zaman lazım. Evet Gomis'' i de Rodrigues besliyordu. Trezegueti almamız da şart. Onyekuru zaten sezon sonu kiralık olduğu için gidecek. Ndiaye bonservisini almalıyız. Ve en önemlisi Belhandayı iyi bir paraya satıp çok iyi bir 10 numara bulmamız şart.

4
2
yanıtYanıtla
)):

Mesele basit; Kakaladılar

3
2
yanıtYanıtla
AcıGerçekler:

trezeguet besliyordu onu kasımpaşada. Emre Akbaba bitik değil adam çok ağır sakatlıktan çıktı. kaç ay top oynamadı formunu bulacaktır. Diagne gol atamıyor belki ama rakip onu tuttuğu için diğer oyuncularımız rahat gol pozisyonuna giriyor. ama ne olursa olsun gomis kalmalıydı. Gomis gol atmasa bile press i yetiyordu. Öyle press yapaan bir forvet daha asla ve asla bulunamaz. dünyada öyle bir forvet yok dakika 90 da deli gibi press yapan

4
1
yanıtYanıtla
FB:

FATMA HANIM MAKİNENİZİ BU MARKASIZ ÜRÜNLERLE ÇALIŞTIRIRSANIZ TABİKİ KİREÇ TUTAR AMA FİNİSH İŞİNİ GÖRECEKTİR FİNİSH DAHA İYİ BİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ İÇİN :D :D :D

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title