Haberler

Mbaye Diagne, Benfica Maçında Fatih Terim'i Çıldırttı!

Güncelleme:

Benfica maçının ilk yarısında Mbaye Diagne'nin üst üste top kaybetmesi sonrası Fatih Terim çılgına döndü.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Benfica deplasmanına çıktı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, ilk 11'de yer verdiği yeni transfer Mbaye Diagne'nin ortaya koyduğu performans nedeniyle kulübede çılgına döndü.

"HAREKETLİ OL, PRES YAP"

Mbaye Diagne, Benfica - Galatasaray rövanş maçının ilk yarısındaki performansıyla Galatasaray teknik heyeti ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fatih Terim, 27. dakikada saha kenarına kadar gelerek Diagne'ye, "Daha hareketli ol. Pres yap." dedi.

Diagne'nin 35. dakikada kaptırdığı topa çok sinirlenen Fatih Terim, büyük bir öfkeyle kulübeye dönerek Sinan Gümüş'ün ısınmasını istedi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mbaye Diagne Fatih Terim Galatasaray Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (38)

ELAZIĞ:

samimiyetimle söylüyorum galatasaraylıyım dün fb elndi diye çok üzüldüm ama görüyorum ki artık maçlara gitmeye de gerek yok avrupada bile birbirimizi savunmayacaksan neden türkiye de futbol var ki yazıklar olsun bizi bu hallere sokanlara . . .

16
32
yanıtYanıtla
kasımemmi:

diagne degil 10 milyon 1 milyon bile etmez :D helal olsun kasımpaşaya ne güzel kazıkladı :D

38
2
yanıtYanıtla
Kılıçarslan:

Diagne gibi futbol kalpazanlarına 13 milyon doları vereceğine GOMİSe fazla parasını vereydin bundan iyi değilmiydi

31
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Daigne yerine alanyadan cisse alinsaydi daha iyi olurdu adamin oynadigi ligler ortada yani sezon ortasinda bukadar para veripte oyuncu almak pek mantikli degil

20
0
yanıtYanıtla
co hart:

len diagne 50 millon hahahahha patladııııııııı

17
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Attığı goller hep beleş di zaten

17
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

FATİH HOCA, SEN DİAGNEYİ ORTA SAHADA OYNATMAK İÇİN ALDINSA EĞER ORDA OYNAYAN ÇOK ADAM VAR ZATEN BİZDE. ORTA YAPACAKSIN, HAVADAN TOP İNDİRECEKSİNKİ BU ADAM İŞE YARASIN, MADEM SİSTEMİNÖYLE DEĞİL VE ADAM SENİ ÇILGINA ÇEVİRDİ E 95 DAKİKA NİYE OYUNDA TUTTUN? ADAM HOCAM BENİ ÇIKAR DİYİNCEMİ OYUNDAN ALACAKTIN. HOCAM YA KUSURABAKMA YAŞLANDIN ARTIKÇEKİL GENÇLERE BIRAK BU İŞLERİ. OLMUYOR ARTIK OLMUYOR. PEKİ DİAGNEYİ BENMİ SANA AL BU TAKIMA DEDİM. O KADAR PARAYI NİYE VERDİRTTİN ?

9
6
yanıtYanıtla
ŞERİF:

İMPARATORA AKIL VERECEK KADAR NE BİRİKİMİN VAR SENİN GEÇEN SENEYE KADAR ALTIOKKA YAPIYORDUNUZ ŞİMDİMİ TUKAKA OLDU. ADAM T. C NİN GELMİŞ GEÇM, İŞ EN İYİ HOCASI ŞİMDİMİ KÖTÜ OLDU. BİZ ÖNCE BAŞKAN OLACAK SOYTARIYI GÖNDERELİM. ALLAH AŞKINA YAKIŞIYORMU YAA.

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

ŞERİF EVLAT, GEÇMİŞLE YAŞANMAZ, EVET FATİH HOCA ZAMANINDA SÜPER BİR ADAMDI AMA NE EDEK YAŞLANDI. BENDE 30 SENE EVVEL AĞAÇLARA TIRMANIRDIM ŞİMDİ OTURDUĞUM YERDEN ZOR KALKIYORUM! BEN HALA İYİ TIRMANAN BİR ADAMIM DİYE AĞAÇLARAMI ÇIKAYIM DA DÜŞÜP REZİL OLAYIM. ALLAH SANADA AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN. DİAGNEYE KIZMIŞ MIŞ HOCA E NE YAPALIM BİZMİ OYUNDAN ALALIM MADEM OYNUYAMIYOR ÇIKR KARDEŞİM ZATEN O ADAMDAN GOLCÜYÜ BIRAK FUTBOLCU BİLE OLMAZ. OLMAZ. OOOLMAAAZZZZ. ANLADINMI. . .

yanıt2
yanıt0
O ADAM:

Herkes bu adam alınınca bayram etti. burada yorum yazan gevezeler süper golcü falan diyordu. . . şimdi iki maçta adam şöyle böyle diye mırın gırın yapıyorlar. . . O zaman söyleyin başkanınıza iade etsin. . . ağlaşmayın buralarda. . .

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title