Haberler

Max Kruse, Antalyaspor maçında da İstiklal Marşı'nı okudu!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alman oyuncusu Max Kruse, Galatasaray derbisinden sonra Antalyaspor maçında da İstiklal Marşı'nı okudu.

Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Fenerbahçe'de, Galatasaray derbisinin ilk 11'inde değişiklik yapılmadı. Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Ersun Yanal, geçen hafta Galatasaray deplasmanında golsüz beraberlikle sona eren karşılaşmanın ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe sahaya, Altay Bayındır, Isla, Zanka, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Kruse, Tolga Ciğerci ve Vedat Muric 11'i ile çıktı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Victor Moses, Garry Rodrigues ve Hasan Ali Kaldırım ise kadroda yer almadı.

Max Kruse, Antalyaspor maçında da İstiklal Marşı'nı okudu!

KRUSE YİNE İSTİKLAL MARŞI'NI OKUDU

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Alman futbolcu Max Kruse, Antalyaspor maçı öncesindeki seremonide İstiklal Marşı'nı okudu. Kruse, Türk futbolcularla İstiklal Marşı'na eşlik etti. Yıldız oyuncu geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde de İstiklal Marşı'nı okumuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Fenerbahçe Max Kruse Haberler

500

Yorumlar (10)

Bir Zamanlar Anadolu:

O kadar parayı alsam iddia ediyorum BM ye üye tüm ülkelerin marşını ezberler söylerim...

4
0
yanıtYanıtla
Köylü MURTAZA:

TÜRKÜM diye Geçinenler Utansın. BEŞİKTAŞLIYIM ama taktir ediyorum.

2
2
yanıtYanıtla
AKILLI OLUN MİLLET...:

FUTBOLUYLA BİRŞEY VEREMEZ FENERBAHÇEYE ANCA BÖYLE GÖZ BOYAR DAUM DAN ÖGRENMİŞ TAKTİĞİ

0
3
yanıtYanıtla
MAXIMUM BECERİKSİZ KRUSE:

İstersen Atatürk''ün gençliğe hitabesini ezberle bir işe yaramaz. Sen futbolcusun ve Almansın. Kim bilir ne dediler sana. Şöyle konuş böyle yap Türklerin hoşuna gider bu hareketler dedi menajerin herhalde. Golleri bir bir kaçırıyorsun. Bitiriciliğin 0. Bu kafayla Türkiye''de fazla kalamazsın. Mesut Özil 2 bu adam. Sen iyi futbol oyna ne istersen yap. Bu şekilde sempatik falan olmuyorsun. Bugün yine saç baş yoldurdun. Fanatik gözü dönmüşleri kandırırsın anca. Kruse MAXimum beceriksizsin.

2
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

beki iyi bir adam ama kötü bir topçu maalesef

2
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Türkiye''ye gelmeden önce buna demislerki. Türk halki milliyetcidir, Türk halki safdir, Türk halki koyundur. Top oynamana gerek oku istiklal marsini gönüllerini fet et. Oku istiklal marsini al parayi ye ic yat.

1
1
yanıtYanıtla
köyün delisi:

beyefendi bir kişliği var topçuluğunu eleştirenler var adam bencil değil güzel paslar çıkarıyor fakat yaratıcı golcü olmayınca bu adamın paslarıda havada kalıyor

2
0
yanıtYanıtla
Hoppala:

Artık haber bitti bu adamı her maçtan sonra haber yaparlar anladık

1
0
yanıtYanıtla
CEVDET DURAN:

BOS ISLER BUNLAR BOS TÜRK MILLETININ SEVGISINI KAZANMAK ICIN BOS ISLER. SENIN BENIM VEYA BIZLERIN GIBI KANI KAYNIYORMU TÜGLERI DIKEN , DIKEN OLUYORMU ONA BAKMAK LAZIM . OKUSA NE OLUR OKUMASA NE OLUR.

0
1
yanıtYanıtla
Benden soylemesi:

Defolsun gitsin. Istiklal marsi okumasina bisey demem .ama top oynamaya geldi. Bitirdi bizi bu macta. Ersun hoca da neden 7 haftadir bu adamda diretir bilmem.olmuyorsa olmuyor. Cek yedeğe

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title