Haberler
Güncelleme:

Haftalık kirası 971 bin 500 dolar olan lüks yat Marmaris'e demir attı

Muğla'nın Marmaris ilçesine, haftalık kirası 971 bin 500 dolar olan ve 75 metre uzunluğundaki ultra lüks 'Arrow', adlı yat demir attı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

xxx:

yazık bunu alamayıp kiralayanlarda var. . .

10
0
yanıtYanıtla
XD:

BUNA SESLI GULDUM KRAL :)

yanıt2
yanıt0
Echo:

o parayla yat yaptırırım ne kıralaması kuck bısey bızımde hayalımz bu be mıllet nelerle oynuyo bız neyle kapısıyoruz neyse

1
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Pişman oldum bir farkı yok keşke salim beyin kayığına binseydik

1
0
yanıtYanıtla
Yatın kendisi:

Benim bundan haberim varmı

0
0
yanıtYanıtla
Yat:

Benim bundan haberim varmı

0
0
yanıtYanıtla
ADALET:

ADALETSİZ DÜNYA OLAYIN ÖZETİ BU ADALETSİZ DÜNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

0
0
yanıtYanıtla
Hayal olan yat...:

Rüya ve gerçek dediğimiz ortam insanın görme merkezinde yaratılır. İkisi de gerçek olmayan görüntüdür. Mesela rüya da sana yat''ı nerde görüyorsun deseler beynimin içinde diyeceksin halbuki gerçek bir beden gerçek bir beyin ve gerçek bir gözde yoktur ortada. Uyandığında beyninin içinde gördüğün görüntü kaybolmuştur. Burası da aynı şekilde rüya dır ama daha keskin ve yatta beynim de diyeceksin ama yat beyninde değil eğer varsa yani '' sen sensen'' senin Ruh''un da Allah tarafından yaratılır.

0
0
yanıtYanıtla
Hayal olan Yat...:

Yani demem o ki dünya hayatı ve aldatıcı süsleri sizleri sizi sakın aldatmasın. Allah''ın ahirette yani ölüm diye bilinen ama gerçeği uyanış olan dünya hayatının sonu geldiğinde Cennet ehline vereceği sonsuz mülkün yanında dünyanın tamamı çer çöp hükmünde olacak. Ahireti isteyin bu dünyanın kesin gerçeği ölümdür. Bütün kainat beynin içinde beyinde ruhun içinde mutlak sabit olmadan an ve an yaratılır. Yani Tv de yayının devam etmesi için sinyalin sürekli gelmesi gerektiği gibi.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title