Haberler

Mario Lemina resmen Galatasaray'da

Güncelleme:

Galatasaray, Mario Lemina'yı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Gabonlu oyuncu için Southampton'a 1 milyon euro ödenecek.

Galatasaray, Southampton'dan Mario Lemina'yı bir yıllığına kiraladığını açıkladı. Sarı kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'ın Gabonlu orta saha oyuncusu Mario Lemina'yı bir yıllığına kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Mario Lemina resmen Galatasaray'da

Galatasaray'ın KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbolcu Mario Rene Junior Lemina ve Kulübü Southampton Football Club Limited ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 1.000.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Yapılan anlaşmaya göre 30.06.2020 tarihine kadar Şirketimizin net 16.000.000 Euro transfer bedeli karşılığında oyuncuyu satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Futbolcuya ise 2019-2020 futbol sezonu için net 2.050.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Nirvana:

3 mly Euro buna . Caknenin yerine gelen Rumene 2, 5 mly euro . ( Cakne 2. 2 alıyordu) Falcaoya yılda 6 mly euro . Bu takım financial fairplayden küme düşürülmez ise kimse düşürülmez . Bunlar vatan haini gibi ülkenin parasını dağıtıyor . Şampiyonlar liginde de 1 puan alırlar . Bu falcaonun oynadığı Monacoyu Beşiktaş içerde dışarda yendi . 14 puan aldı . Şerefli takımları destekliyelim arkadaşlar . Gs gibileri değil .

6
22
yanıtYanıtla
kıng:

beşiktaş yendı dıye sımdı bu adam cöp oldu öylemi yazık ya gelmıs bırde yorum yazıyorsun cahıl cahıl halınle gs borcundan dolayı kume dusmez ama 8 taş feda dıye mılletten para dılenır dostum sen rahat ol

yanıt4
yanıt0
A:

CAKNE NEDİR

yanıt0
yanıt0
Cimbom:

Ula fenerli troll battımı transferler sana

yanıt0
yanıt0
Full ASLAN:

Çok inatçı bir orta saha oyuncusu oyuna hiç küsmüyor yere düşse de hemen kalkıyor pasları ise kargocular gibi tam adrese teslim ediyor uçak gibi hızlı bizon parçalayan Afrika aslanı gibi güçlü ayak biletleri bir balerin gibi esnek vücut çalımı ise break dansçılar gibi şutları ise s400 gibi Rodriguez ve onyekuru dan 5 gömlek de Üstün

11
0
yanıtYanıtla
ANTİ CİMBOŞ:

al işte bir cop daha

2
8
yanıtYanıtla
CAPS:

Ne diyorsun lan tıro vesti

yanıt8
yanıt2
AD:

SEN Mİ

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

beşiktaşlıyım bu adam lige damga vurur tarihe geçer neyazıkki fiko paralar nerde

3
1
yanıtYanıtla
kıng:

bukadar orta saha oyuncusu ne olacak ck merak edıyorum

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title