Haberler

Galatasaray'ın Yeni Futbolcusu Marcao, Chaves'e Galibiyetle Veda Etti

Güncelleme:

Galatasaray'ın transferi için anlaşmaya vardığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, takımı Chaves ile çıktığı son maçtan galibiyetle ayrıldı.

Portekiz Premier Lig'de Chaves, 17. hafta mücadelesinde Tondela'yı ağırladı. Marcao'nun 20. dakikada kaçırdığı penaltı atışında dönen topu ağlara gönderen Andre Luis, Chaves'i 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi takım, 57. dakikada Luther Singh'in kaydettiği golle durumu 2-0 yaptı. Tomane'nin 90+8. dakikada penaltıdan bulduğu golle fark bire indi ve Chaves mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

MARCAO SARI KART GÖRDÜ

Chaves'te kaptan olarak çıktığı maçta 90 dakika forma giyen ve bir penaltı kaçıran Galatasaray'ın 22 yaşındaki yeni transferi Marcao, 35. dakikada sarı kart gördü.

Ligde 11 maç sonra galip gelen Chaves, 12 puanla 17. sıraya yükseldi. Tondela ise 18 puanda kaldı.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Portekiz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

tarafsız görüş:

bundan cacik olmaz

4
7
yanıtYanıtla
GÖNDER:

senden ne olur acaba

yanıt10
yanıt2
HAYALLER FALCAO GERÇEKLER MARCAO:

Bula bula son sıradaki takımın defansını mı buldunuz cinconlar. Gs transfer yaptı desinler diye yapılmış bir transfer. Forvet alamayacaklar yine. Cengiz başkan İbrahimoviçi alacaktı o da yalan oldu. Chavez diye bir takımı ilk defa duyuyorum. Benim bildiğim Chavez diye bir futbolcu vardı. Adamın görünüşü 30-35 nasıl 22 oluyor anlamadım. Cincona kakalamışlar resmen.

2
8
yanıtYanıtla
Kuşlar soğukta susuz kalmasın yazık:

Siz şimdi haliyle avrupa arenası hakkında ufka sahip olmadığınız için elbette bilmezsiniz yurt dışında ki takımları. ilginiz yok çünkü, ancak Pendik spor gibi yurt içi takımları bilirsiniz. Chaves takımı da sizin gibi lig sonuncusu :-D Aynı ayardasınız aşağı yukarı. neyi böbürleniyorsun ki arkadaşım? Sizde mükemmel kadro varsa ne diye ligin dibine demir attınız?

yanıt5
yanıt1
ZAGORCU:

defans olmasına rağmen bu sizin süper golcü sülo dan daha çok gol atar anladın mı KSK mesutcuk

yanıt4
yanıt1
CİNCONLAR:

ÇARŞIDAN ALDIM FALCAO EVE GELDİM MARCAO :D :D

4
4
yanıtYanıtla
GÖNDER:

nasıl ev de marcaonun kini beğendin mi

yanıt6
yanıt0
Kuşa cevap:

Siz de kimsiniz? ama pardon siz şanslısınız :-D Seneye maçları şifresiz izleyeceksiniz siz. Çarşıdan almışmış bilmem ne de eve gelmişmiş. Aldığınız sonuçların ardından hala evin yolunu bulabiliyorsun yani :-D :-D :-D Tebrik ederim.

yanıt4
yanıt2
99...........:

GEL BAKALIM SENİNE GÖRELİM Marcao. . . . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
hahahah:

bu nasıl 22 yaşında inanasım gelmiyor

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title