Haberler

Manuel Fernandes, Galatasaray'dan Yıllık 3,5 Milyon Euro İstedi

Güncelleme:

Lokomotiv Moskova'da kadro dışı kalan ve adı sıkça Galatasaray ile anılan eski Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'in talep ettiği garanti ücret dudak uçuklattı.

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan Fernandes'in Ocak ayında istediği astronomik ücret nedeniyle Florya'nın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Lokomotiv Moskova'nın Ocak ayında Fernandes'i bedelsiz olarak Galatasaray'a vermeyi kabul ettiği belirtildi. Ancak Manuel Fernandes'in Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon euro garanti para istemesi üzerine bu transferin gündem dışı kaldığı ortaya çıktı.

FATİH TERİM FİYATI YÜKSEK BULDU

Galatasaray yönetimi ve Teknik Direktör Fatih Terim'in bu talebi fazla astronomik bulup Fernandes'i istediği yüksek ücret nedeniyle liste dışında bıraktıkları belirtildi. Bu saatten sonra da sezon sonu için bu futbolcunun tekrar gündeme gelmesi beklenmiyor. Fernandes sezon sonu serbest kalacak. Ancak Fernandes'in rakamı düşürmesi halinde görüşmeler yeniden başlayabilir.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Manuel Fernandes Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (5)

Fenev1907 Gol Yer Küme Cumhuriyetine:

GiTSiN ASLAN GS PiLi BiTMiS NANNiLERi PöRSiLLERi NAPSIN

37
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Hadi ordan 5 kuruş etmezsin almayın sakın bu takozu

13
1
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Ne demek paşam sen yeter ki gel, Florya ve Riva''nın tapularını da senin üstüne yapalım öyle ya sen dünya starısın senin üstüne topçu tanımıyorum, sen var ya futbol cambazı bir adamsın seni takımımız da görmek onurların en büyüğü, eğer gelirsen yaşama sebebimiz olursun.

1
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

BİRİ BUNA 22 YAŞINDA OLMADIĞINI HAIRLATSIN

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bızımkıler salak verırler az bıle ıstemiş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title