Haberler

Manchester City, Burton Albion'u Dağıttı: 9-0

Güncelleme:

İngiltere Lig Kupasında Manchester City, evinde karşılaştığı Burton Albion'u 9-0 mağlup etti.

İngiltere Lig Kupası yarı final ilk maçında Manchester City, Burton Albion'u 9-0 yendi.

Etihad Stadı'ndaki müsabakada Manchester City'ye finalin kapısını aralayan golleri 5. dakikada Kevin de Bruyne, 30, 34, 57 ve 65. dakikalarda Gabriel Jesus, 37. dakikada Oleksandr Zinchenko, 62. dakikada Phil Foden, 70. dakikada Kyle Walker ve 83. dakikada Riyad Mahrez kaydetti.

Manchester City, bu sonuçla 23 Ocak Çarşamba günü yapılacak rövanş maçı öncesi finale yükselme yolunda büyük avantaj elde etti.

Kaynak: AA / Spor

Kevin de Bruyne Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

ŞAPKACI:

EVET DOĞRU TESPİT, İNSANLIK DEĞİL BU YAPTIĞINIZ. BİZ ANKARAGÜCÜNE 8 ATTIK DİYE HALA KONUŞULURDA BJK NİN ADANA DEMİR SPORAA 10 ATMASI GÖZARDI EDİLİYOR.

6
6
yanıtYanıtla
ÖRTIL:

sizin ankaragücüne 8 attığınızı bitek siz konuşuyorsunuz bizim konuştuğumuz şey ankaragücünün şike yapıp 8 tane gol yiyerek (gollerin komikliğini izle) averajla gs yi şampiyon yapmasıdır ve gs nin de şikeyle şampiyon olmasıdır.

yanıt3
yanıt1
ŞAPKACI:

BRE ACEMİ TIRTIL MISIN NESİN. GELLER PEK ALA GÜZELDİ SİZE GİRMİŞ GİBİ OLUNCA ACIYLA KARIŞIK KOMİK GELMİŞTİR, 10 GOLÜ ORAYA DİREK DİKSEN YEMEZ. ANKARAGÜCÜ O SENE KİMDEN NE KADAR YEMİŞ BİR ARAŞTIR BAKAYIM.

yanıt1
yanıt0
JÜL SEZAR:

gerek varmı 9 gol atmaya. 3 at bırak. karsındakıler meslektasın. averaja mı ıht var. karsınıza parıs barca cıksın da sampıyonlar lıgınde yapma abı dersınız

8
4
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

PROFESYONELLİKTE DUYGULARA YER YOKTUR. . . . TÜRK TAKIMLARI BUNDAN KAYBEDİYOR. . .

yanıt11
yanıt0
adsız:

ben 7 oynasam 6-0 da bırakırlardı

2
3
yanıtYanıtla
cengiz:

Hayvan eti yemişler

3
1
yanıtYanıtla
ali veli:

Şampiyon Manchester City

1
2
yanıtYanıtla
leverpol:

leverpol

yanıt0
yanıt0
dürbünsüz:

mençester yunaytıd

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title