Haberler

Hayal Köseoğlu, Amedsporlu futbolcunun sözlerini paylaşarak isyan etti: Irkçılık bir sistem sorunudur

Güncelleme:

Oyuncu Hayal Köseoğlu, olaylı maçın ardından açıklama yapan Amedsporlu futbolcu Muhammet Raşit Yöndem'in "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum" paylaşımının ardından ırkçılığın bir sistem sorunu olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

TFF 2. Lig'de oynanan ve çıkan olayların ülke gündemine damga vurduğu maçta Bursaspor tribünleri, Amedsporlu futbolcuları hedef aldı. Yabancı maddelerin hedefi olan futbolculardan Muhammet Raşit Yöndem, sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaparak tepki gösterdi. Yöndem'in sözlerini kendi hesabından paylaşan oyuncu Hayal Köseoğlu da tepkisini dile getirdi.

KÖSEOĞLU: IRKÇILIK SİSTEM SORUNUDUR VE POLİTİKTİR

Muhammed Raşit Yöndem'in maç sonrası sözlerini paylaşarak ırkçılık yapılmasına tepki gösteren Hayal Köseoğlu ise "Irkçılık büyüyen eğitimsiz kitleler, kadın cinayetleri ve cinsiyetçilik; sistem sorunudur ve politiktir" dedi.

YÖNDEM: 'TERÖRİST' DİYE BAĞIRANLARA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, BU VATANIN ÇOCUĞUYUM

Yöndem yaptığı paylaşımda, "Bana terörist diye bağıranlara hakkımı helal etmiyorum. Bursalı anne, Bursa'ya devlet kurumunda 15 sene hizmet eden babanın, bu vatanın çocuğuyum. Sahaya madde atıp hepsi bu vatanın evladı olan ekmek parası kazanıp ailesine bakan futbolculara terörist deyip yaraladınız, vatanı kurtardınız" ifadelerini kullanmıştı.

Hayal Köseoğlu, Amedsporlu futbolcunun sözlerini paylaşarak isyan etti: Irkçılık bir sistem sorunudur

Hayal Köseoğlu, Amedsporlu futbolcunun sözlerini paylaşarak isyan etti: Irkçılık bir sistem sorunudur

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hayal Köseoğlu Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Sıradan Vatandaş:

Koca Türkiye'de başka takım mı bulamamış oynayacak o halde ?

56
182
yanıtYanıtla
ozer karatas:

amed sporun evsahipliginde yapılan ırkcılık vs değildi şimdi mi oldu

59
32
yanıtYanıtla
KARAYEL:

kizin yazdigini bir daha oku! Tamamen senin gibilerden bahs ediyor. "Onlar yapti" ise sen yapma! "Onlari" suclayip aynisini sen de yaparsan "onlardan" farkin ne?

yanıt0
yanıt0
fer oden:

Her şeyi birbirine karıştırmış. Irkçılık başka, Kavmiyetçilik başka, TERÖRİST lik başka, Vatan hainliği başka, Emperyalistlerin APARAT ı olmak başka.

34
36
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

türk ve kürt kardeştir türkiye sadece türkler almadı kürtlerle birlikte aldı yani ayrı bir insan yerine koyamazsınız öyle bir hakkınız yok. çanakkaleye git bak bakim kaçtane kürt ölmüş görün sonra yorum yapın. yil oldu 2023 hala türk kürt kavgası insanlar yazik.

59
10
yanıtYanıtla
Fatih :

ben anlamadım tam olarak nasıl ırkçılık yapılmış oluyor?? Bursa tribünlerinde kürt yokmu yani? ırk derken neyi kasdediyorlar??

30
10
yanıtYanıtla
Fikret Ersoz:

ben Elazığlıyım öncelikle AMED spora yapılanları doğru bulmuyorum. Ancak bu maçı yorumlayanların Amedsporun evindeki maçlarıda izlemelerini tavsiye ederim. Çünkü Diyarbakırda misafir takımların çoğuna bu şekilde muamele edildiğine çoğu kez şahit oldum. Amed sporunda bunda suçu var.

1
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hala anlamıyor musunuz zaten 2 ay sonra görevi bitecek hükümete istifa diye bağırtanlar tribünlerde bu olayları planlayanlar hepsi kirlik odakların kirli planları oyuna gelmeyin aklı olan oyunu görür karşı planını işletir inadına birlik inadına beraberlik inadına Türkiye.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title