Haberler

Ameliyatla Kadın Olan Selin Ciğerci'den Şaşırtan Açıklama: Gökhan Taşıyıcıdan Çocuk Sahibi Olabilir

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, katıldığı YouTube kanalında nişanlısı Gökhan Çıra'nın taşıyıcı anneden çocuk sahibi olabileceğini söyledi.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, önceki gün ünlüler dünyasının " dahi çocuğu " olarak işaret edilen ünlü menajerin "Selim Akar Sorarsa" adlı YouTube programına konuk oldu. Bebek doğuramayacağı için kendisini suçlu hisseden Ciğerci, nişanlısının taşıyıcı anneden çocuk sahibi olabileceğini söyledi.

"GÖKHAN SOSYAL MEDYADAN BANA YÜZ VERMEDİ"

Cinsiyet değiştirdikten sonra bebek sahibi olamayan Selin Ciğerci, katıldığı YouTube kanalında futbolcu Gökhan Çıra ile olan ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Ciğerci, özel hayatı hakkında şöyle konuştu: "Ben Gökhan ile tanıştığımda 1500 takipçim vardı. Gökhan Selin Ciğerci'nin parasını yiyiyor diyorlar; ben aptal bir kadın değilim ayrıca aşık olduğum erkek içinde her şeyi yapabilirim kimseyi ilgilendirmez. Gökhan ile sosyal medya üzerinden konuşuyorduk ama ilk bana yüz vermedi.

Ameliyatla Kadın Olan Selin Ciğerci'den Şaşırtan Açıklama: Gökhan Taşıyıcıdan Çocuk Sahibi Olabilir

"BENİ CANLI OLARAK GÖRÜNCE 6 AY PEŞİMDEN KOŞTU"

Bir yerde tesadüfen karşılaştıktan sonra beni canlı gördükten sonra 6 ay peşimden koştu. Gökhan benimle birlikte bir hayat kurabilmek için ailesiyle sorun yaşadı. Çünkü birlikteliğimizi ailesi magazinlerden öğrendi. Ama şuan Gökhan'ın ailesi beni çok seviyor bende onlar kendi ailemden ayırt etmiyorum.

Ameliyatla Kadın Olan Selin Ciğerci'den Şaşırtan Açıklama: Gökhan Taşıyıcıdan Çocuk Sahibi Olabilir

"BENİM İÇİN FUTBOL BIRAKTI"

Gökhan benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Gökhan'ın futbol aşkı benden önemliydi. Futbol kariyeri benimle olduğu için bitti. Gökhan halı sahada arkadaşlarıyla her maç hazırlığında kramponunu temizlerken onun heyecanını gördüğümde ona bunu yaşattığım için kahroluyorum.

Ameliyatla Kadın Olan Selin Ciğerci'den Şaşırtan Açıklama: Gökhan Taşıyıcıdan Çocuk Sahibi Olabilir

"GÖKHAN SUNİ DÖLLENMEYLE ÇOCUK İSTERSE HAYIR DEMEM"

Gökhan'a bir evlat veremeyeceğim için çok üzülüyorum.Eğer Gökhan yurt dışında suni döllenmeyle bir çocuk isterse ben buna hayır demem.Sadece çocuk büyüyünce her şeyden çok onun psikolojisini çok düşünüyorum.Onu üzerlerse sebep olduğum bu durumdan dolayı kahrolurum."

Ameliyatla Kadın Olan Selin Ciğerci'den Şaşırtan Açıklama: Gökhan Taşıyıcıdan Çocuk Sahibi Olabilir

"SELİN'İ ÇOK SEVİYORUM"

Selin Ciğerci'nin açıklamalarının üzerine konuşan Gökhan Çıra: "Selin'e çok aşığım. Selin'in beni sevmesini çok sevdim.Yanımda olması bana güven verdi. Gerçekten beni çok sevdiğini düşündüğüm için onu çok seviyorum dedi."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500

Yorumlar (71)

Kizbirkiz:

Hormonlar ve ameliyatlar bin kerede olsa Erkek erkektir Kadinda kadin Hic bir zaman degismez

42
2
yanıtYanıtla
Birturk:

Oturacak dua edecek rabbine

yanıt3
yanıt1
DÜŞÜN:

''Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz. '' Hesabını Allah soracaktır tek merci onun makamıdır, biz kulları başımızı öne eğip hesabını vereceğimiz kendi hatalarımızı ve günahlarımızı düşünelim

27
2
yanıtYanıtla
Berk:

Bülent abi, selin abi, rüzgar abla kendinize gelin.

23
3
yanıtYanıtla
FERGAL:

Helak olmamız yakındır.

16
6
yanıtYanıtla
COMOLOKKO:

BİRBİRLERİNİN KILIÇLARINI PARLATIRLAR ARTIK. MİLLETİ ÖZENDİRDİKLERİ ŞEYLERE BAK NE YAPIYORSANIZ GİZLİ YAPIN BARİ İYİCE TUHAF Bİ ÜLKE OLDUK

18
1
yanıtYanıtla
MAVİ:

SÜPER :)

yanıt0
yanıt0
odunkafa:

harakiri yaparlar belikde :))

yanıt0
yanıt0
COMOLOKKO:

ARTIK KİM KİMİ YIKARSA YIKILAN HAKKINA RAZI OLUCAK :)

yanıt4
yanıt0
zeynep:

Selimin ayaklari sevgilisininkinden buyuk

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title