Haberler

İstanbul'da maç sonunda soyunma odasına girip futbolcuları bıçakladılar

Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grup 26. hafta maçında Payasspor, Tepecikspor'a konuk oldu. Maçın sona ermesinin ardından Hatay ekibinin futbolcuları, Tepecikspor taraftarı olduğu iddia edilen bir grup tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

TFF 3. Lig 2. Grup maçında Payasspor deplasmanda Tepecikspor ile karşılaştı. Tepeciksporlu olduğu düşünülen bir grup taraftar maçın başından sonuna kadar saldırgan tavırları ile dikkat çekti. 20. dakikada Payasspor taraftarına saldıran bu grup, maçın ardında soyunma odasını basarak Payassporlu futbolculara bıçakla saldırdı. Pek çok yerinden yaralanan futbolcuların bazılarının bağlarının koptuğu aktarıldı.

İstanbul'da maç sonunda soyunma odasına girip futbolcuları bıçakladılar

"BAZI OYUNCULARIMIZIN BAĞLARI KOPTU"

Konuya ilişki açıklamalarda bulunan Payasspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, gerekli hukuki sürecin başladığını aktararak, "Saha içinde futbolcuların bir kavgası olmadı. Bizim Tepecikspor yönetimi ile de bir kavgamız olmadı. Olayın ardından zaten Tepecikspor Kulübü de bizi arayarak, üzüntülerini iletti ve olayı takip edeceklerini söylediler. Bu Tepecikspor taraftarı oldukları iddia edilen grup maçın 20. dakikasında bizim taraftarlarımıza saldırdı. Tribünde gerginlik çıkardılar. Maçın ardında da soyunma odasını bastılar. Futbolcularımızı bıçakla yaraladılar. Futbolcularımızın bazılarının bağları koptu. Olay sonrası federasyon da bizimle temasa geçip konuyu yakından takip edeceklerini aktardılar. Konuya ilişkin hukuki süreç de başlatıldı. Biz şimdi önümüzdeki hafta oynayacağımız maça nasıl çıkacağız onu düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

ali:

nasıl bişey bu insanlar bıçaklanıyor, dövülüyor. sonra da suclular salınıyor. bir seferlik şeyler de değil.

16
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Spor eğlence dostluk ve kardeşliktir. Bunu yapanlar insanlıktan nasip almamış kişilerdir

15
0
yanıtYanıtla
subotic:

ömür boyu her hangi bir spor müsabakasını tribünden izleyemesinler ve iş başvurularında adli sicil kayıtlarında ''devamlı bıçak taşır'' ibaresi ömür boyu bulunsun

13
0
yanıtYanıtla
Hakkı:

Kamera görüntülerini paylaşın millet yakaladığı yerde linç etsin.

12
0
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Yuh diyorum yaa. Futbiolcular odalarinda silah tasisin artik

12
0
yanıtYanıtla
ALPEREN:

Böyle futbol anlayışına yazıklar olsun . .

12
0
yanıtYanıtla
.....:

Maçlara girişte xray kontrolü yapılmalı içeri delici kesici tehlikeli aletler alınmamalı

6
0
yanıtYanıtla
artvinli:

Atatürk boşuna dememişki sporcunun ahlakli olanını severim demiş demekki 1930 lu yıllardan beri bu taraftarın ahlaksızlığı devam ediyor

5
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ne alaka pisliği yapan futbolcu değil ki taraftar yapıyor

yanıt1
yanıt0
SSK EMEKLİSİ:

NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ . . . . ?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title