Haberler

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

Güncelleme:

Futbol sevdalısı Bursalı girişimci, Liverpool'da forma giyen ve Müslüman olan Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah'ın isminden yola çıkarak bebek ve çocuk giyim üzerine bir marka oluşturdu. Markanın tescilini de alan girişimcinin kurduğu "M. Salah" markası özellikle Araplar tarafından yoğun ilgi görüyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen ve son dönemde adından çokça bahsettiren Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Salah'ın isminden yola çıkarak oluşturdukları markasını Türk Patent ve Marka Kurumunda tescil ettiren firmanın bebek ve çocuk giyim ürünleri, özellikle Araplardan yoğun ilgi görüyor.

MARKASINI TESCİLLEDİ

Bursa'da faaliyet gösteren, futbol sevdalısı bir girişimci, geçen yıl üstün performansıyla "Yılın Afrikalı Futbolcusu" unvanı verilen Müslüman futbolcunun ismini kendisine ilham kaynağı yaparak marka oluşturdu. Bebek ve çocuk giysilerinde kullanılmak üzere geliştirilen "Sago M. Salah" markası için firma Türk Patent ve Marka Kurumuna başvuruda bulundu ve tescili onaylandı. Firma, "M. Salah" markasını ve etiketini taşıyan ürünlerine gösterilen ilgiden memnun.

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

"DÜNYANIN HER TARAFINA ÇALIŞIYORUZ"

Firma sahibi Süleyman Bilgi, tekstil hayatının 2007'de başladığını söyledi. Genellikle kız çocuklar için kot giysiler ürettiklerini belirten Bilgi, "Özellikle Rusya, Ukrayna, Kırgızistan ve Kazakistan'a çalışıyorduk. Şimdi Araplara yönelik ürünler de yapmaya başladık. Hem kız hem de erkek çocuklar için üretiyoruz. Trendleri yakalamaya çalıyoruz." diye konuştu.

Birçok ülkeye ürün gönderdiklerini anlatan Bilgi, "Hemen hemen dünyanın her tarafına çalışıyoruz. Cezayir, Libya, Rusya, Azerbeycan ve bazı Afrika ülkelerine de ürünlerimiz gönderiliyor." ifadesini kullandı.

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi DöndüYıldız futbolcu Muhammed Salah

"1,5 YIL ARAŞTIRMA YAPTIK"

Bilgi, futbolla yakından ilgili olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Firma olarak bir trend arıyorduk. Bir arkadaşımla 'Ne yapabiliriz' diye konuşurken, futboldan, Muhammed Salah'tan konu açıldı. Salah'ın Müslüman olması, Müslümanların içinden böyle bir futbolcunun çıkması, İngiltere'de yılın futbolcusu seçilmesi, üst üste ayın futbolcusu olması, bizi sevindiriyor. Sonra 'Ürünlerimizde neden Muhammed Salah olmasın' dedik. Bunun üzerine 1,5 yıl araştırma yaptık. Daha sonra marka tescili üzerine başvurduk ve onay aldık. İsim hakkını kazandık. Güzel oldu. Görenlerin ilgisini çekiyor. Sonuçta içimizden, kendimizden biri."

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

"TÜRKİYE'YE DAVET ETMEK İSTİYORUM"

Giysilerinde kendi markalarıyla birlikte "M. Salah" ismini kullandıklarını aktaran Bilgi, "Katıldığımız fuarlarda, gelenlerin fotoğraf çektirmesi için Salah'ın tablosunu, maketini yaptırdık. Ruslar da çok iyi tanıyor. Onlar da ilgi gösterdi. İşimize yansıması süper oldu. İlgi arttı. Salah, Mısırlı olduğu için Cezayir ve Libya'dan müşteriler, bütün Araplar çok seviyor. Ondan dolayı bütün Arapların ilgisini çekti. Umarım 'M. Salah'ı dünyaya bir etiket yaparız." dedi.

Bilgi, Muhammed Salah ile görüşüp Türkiye'ye davet etmek istediğini dile getirerek, "Yaptıklarımızı duysun diye elimden gelen her şeyi yapıyorum." ifadesini kullandı.

M. Salah markasının ürünlerinden görüntüler;

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

Bursalı Girişimci, Yıldız Futbolcu Muhammed Salah'ın İsmiyle Köşeyi Döndü

Kaynak: AA / Ekonomi

Muhammed Salah Liverpool Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

PATRON:

SALAH DAVA AÇSA DONUNA KADAR ALIR HABER YOK :))

35
2
yanıtYanıtla
ÇIPLAK VATANDAŞ:

:)))) HE VALLA

yanıt5
yanıt0
mnr:

adam dan nemalanıyorsun. candan erçetin olsa seni mahkemeye vermişti bile .

12
2
yanıtYanıtla
sago yok ceza var:

salah salah gonuşmayın

13
0
yanıtYanıtla
taçsız kral:

güzeldi güldürdü:)

yanıt2
yanıt0
yk:

Marka logosunda adamin resmi, forma numarasi, soyismi birde bu haberdeki itiraf. . Insallah izin almisdir bu girisimci kardes, yok almamissa ve futbolcu davaci olursa ''girisim'' kelimesi derin bir anlam kazanacak kendisi icin. . .

12
0
yanıtYanıtla
YÜZMECİ:

GİRERLER VALLA :) KOLBASTI İLE Mİ GİRERLER YOKSA AYAKLARINI MI SOKARLAR BİLMEM TABİ. SUYA DİYORUM SUYA.

yanıt3
yanıt0
YÜZMECİ:

GİRERLER VALLA :) KOLBASTI İLE Mİ GİRERLER YOKSA AYAKLARINI MI SOKARLAR BİLMEM TABİ. SUYA DİYORUM SUYA.

yanıt0
yanıt0
zçbs:

hahahahaha :D :D :D

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

adam bi gece alemine takılıp yakalansa. . sizin firma biter sevgili magaza sahibi . . o yüzden her zaman diken üstündesin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title