Haberler

    Dursun Özbek'in haciz işlemi başlatması sonrası Galatasaray'da krizin eşiğinden dönüldü!

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in alacakları nedeniyle haciz işlemi başlatması sonrası sarı-kırmızılı kulübün bankadaki parasına bloke konuldu. Luyindama'nın taksidini ödeyemeyen Galatasaray, FIFA tehdidiyle karşı karşıya kalırken Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak, 1.9 milyon euroyu cebinden ödedi.

    Galatasaray'da sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Luyindama'nın bonservis taksidi, Aslan'ı az kalsın zor bir duruma düşürüyordu. 20 milyon euroluk alacağı nedeniyle haciz işlemi başlatan eski başkan Dursun Özbek'in bu hamlesiyle sarı kırmızılıların parasına bloke konulurken, bu nedenle 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadroya katılan Luyindama'nın taksidinden gecikme yaşandı. Bankada 117 milyon TL parası olan G.Saray'ın bloke nedeniyle eli kolu bağlandı.

    LIEGE'DEN FIFA TEHDİDİ

    Ay başında ödenmesi 1.9 milyon euroluk bonservis taksidi gecikirken, S. Liege ise harekete geçti. Belçika ekibi, paranın ödemesi halinde durumu FIFA'ya ileteceğini belirtti.

    YÖNETİM CEBİNDEN VERDİ

    Özbek ile ödemeler konusunda uzlaşamayıp bloke kaldırılamadı. Buna karşın Başkan Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, taksidi S. Liege'e cebinden ödedi ve FIFA tehlikesi ortadan kalktı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Ali Naci Spor Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500

    Yorumlar (21)

    FORZA BEŞİKTAŞŞ:

    daha bu iyi günleriniz. . Çok hak yediniz çok !

    15
    30
    yanıtYanıtla
    duran tekerlek:

    bütün takımların korkulu rüyasıdır galatasaray :) yaralısınız

    yanıt13
    yanıt4
    fenerlibahçeli34:

    Haaa şöyle elinizi cebinize atın, biraz. . Fenerbahçe başkanından örnek alın.

    10
    13
    yanıtYanıtla
    KAHRAMANMARAŞLI ABDULLAH:

    EZİK BAŞKAN NERDE ELİNİ CEBİNE ATTI ACUN ILICALI YA DUA EDİN MİLLETE ZORLA FORMA SATARAK 1 AY BOYUNCA FB YE PARA TOPLADI YAHU ZENGİN OLANIN CEBİ SIRTINA DİKİLMİŞTİR.BEŞ KURUŞ FAYDALARI OLMAZ USTELİK BAŞKANLIĞI BIRAKINCA KULÜBÜN KENDİLERİNE BORCU OLDUĞUNU BEYAN EDERLER BAKINIZ BJK DEMİRÖREN...GS ÖZBEK.

    yanıt1
    yanıt4
    emoxx:

    kaleye muslera =sağ bek linens defans ahmet donk sol bek nagatomo ortasaha lemina badou ndiae - sol açık onyekuru banega feguili forvet falcao uçarız ben söyleyim. . .

    4
    10
    yanıtYanıtla
    sercan:

    seni kandırmışlar

    yanıt1
    yanıt1
    Cemaluri:

    He olurrr

    yanıt1
    yanıt1
    Avrupa Huzur evi:

    = Cincon spor kulübü

    3
    8
    yanıtYanıtla
    Rahat olunn !:

    hiç birşey olmaz 1 ay içinde ziraat bankası kurtarır sizi

    4
    4
    yanıtYanıtla
    hh:

    ziraat baankası simit sarayını kurtarır

    yanıt9
    yanıt2
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title