Haberler

Ljubomir Fejsa'nın Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu!

Güncelleme:

Fenerbahçe, Benfica forması giyen Ljubomir Fejsa ile el sıkıştı. Sırp oyuncu, bonuslarla beraber yıllık 2,2 milyon euro kazanacak.

Transferde en çok öne çıkan isim olan Ljubomir Fejsa'nın Fenerbahçe'ye maliyeti de belli oldu. Sarı-lacivertlilerin Sırp yıldız ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, oyuncunun transferi için Benfica kulübüne 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği gelen bilgiler arasında. Fejsa'nın Fenerbahçe'ye yıllık maaş maliyeti ise 1.7 milyon Euro garanti olmak üzere, bonuslarla birlikte 2.2 milyon Euro olacak.

MİLLİ MAÇLARIN ARDINDAN İSTANBUL'A GELECEK

Fejsa 3 yıllık kontrat sonunda her şey dahil 9.6 milyon Euro'ya mal olacak. Sırp oyuncunun milli maçların ardından İstanbul'a geleceği, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi. İmzanın ardından tatile çıkacak olan Fejsa, daha sonra kamp için yeniden İstanbul'a gelip takıma dahil olacak.

FENERBAHÇE'YE KARŞI OYNADI

30 yaşındaki Ljubomir Fejsa, geçtiğimiz sezon toplamda 33 maçta görev yaptı. Portekiz kulübüyle 2021 yazına kadar kontratı olan ön libero şu an Sırbistan'ın Litvanya ile oynayacağı maç için milli takım kampında. Oyuncu geçen sezon Fenerbahçe ile Benfica'nın Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynadığı iki maçta 90'ar dakika görev yapmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Benfica Haberler

500

Yorumlar (15)

toso:

bu ali koçtan bir cacık olmaz dilencinin teki

15
6
yanıtYanıtla
umit:

Dar ağacında olsam bile son sözüm fenerbahçe diyen bir başkanın kıymetini bilemedik. . . . adam 5 senede 2 gol atmış böylemi dünya külübü olacagız. . M. Topal bile 20 gol attı. . . maskara olduk rakiplere. . ! alexler ortegalar okaçhalar nerde dünya yıldızları, nerde şimdikiler :((

15
2
yanıtYanıtla
fb olmak baska dert:

bu kadar ön liberoyu ne yapacak bu takım . defansıf degil ofansıf oyuncu istiyoruz. kanat forvet on numara 8 numara bek

7
1
yanıtYanıtla
Gereksiz ve saçma transfer:

Bu adama ne gerek var? Bonservisi elinde değil üstelik. Allah akıl fikir versin. Yine menajerleri mi zengin edeceğiz?

yanıt4
yanıt0
Tayfun Akalın:

Fejsa, hımm, ''Frey'', ''Zaich'' gibi isimleri aratmayacak gibi, güzel:)

5
0
yanıtYanıtla
vVATANDAŞ:

ALLAH ASKARİ ÜÇRETE ÇALIŞANA İŞSİZE YARDIM ETSİNNNNNNNNNNNNN

3
1
yanıtYanıtla
amin:

amin amin

yanıt0
yanıt0
TERIM:

:D :D :D : D: D: D: at yalani seveyim inani

3
0
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Fener li değilim ama donumu bile satmam bazen bardak falan alıyorum oda çay içtiğim için deli olmayın arkadaşlar cengimiyiz biz

2
0
yanıtYanıtla
nadir:

ali koç vizyonu işte sakatları topluyor seneyede küme düşürecek

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title