Haberler

İngiliz Ekibi Leicester City, Fenerbahçeli Eljif'in Peşinde

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, İngiliz ekibi Leicester City'nin radarında. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Leicester'ın 19 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için Fenerbahçe ile temasta olduğu ve sezon sonunda bu hedefin gerçekleşeceği belirtildi.

23 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Özellikle Leicester City Teknik Direktörü Brendan Rodgers tarafından istenen Elmas, bu sezon sarı-lacivertli formayla 23 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti. Ayrıca Eljif'in Tottenham, Real Madrid, Bayern Münih, Juventus ve Manchester City tarafından da takip edildiği iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Leicester City FC Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

bayern, real işi gücü bırakıp küme düşecek takımların oyuncularını takip etmeye başladı zaten

10
4
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

BEN ŞİMDİ ARADIM BİZZAT ÖĞRENDİM MADRİDLE BAYERNİN CEO SU KAPIDA KUYRUKTAYMIŞ 1. 30 DA MESAİNİN BAŞLAMASINI BEKLİYORLARMIŞ, BIRAKIN MASALI ARKADAŞ BEN FENERLİ OLARAK BİR FAYDASINI GÖRMEDİM NEYİNİ ALACAKLAR BUNUN

8
5
yanıtYanıtla
Maximus:

20 Milyon verene satalim, bundanda bir halt olmayacak nasil olsa!

3
3
yanıtYanıtla
MERT:

30 milyon verseler gene iyi fenerbahçe o parayla iki tane banko yıldız alır.

3
2
yanıtYanıtla
RAMIZ KARAESKI:

YOK 100 MİLYON VERSİNLER FENERBAHCE KULUBUNU SATSAN 30 MILYON ETMEZ HACI

yanıt2
yanıt1
Grande:

Valla hemen satın

3
0
yanıtYanıtla
MOKOKO:

LAN ARKADAŞ NE ELİF MİŞ BEE. BU ADAM RONALDODA BİZİM Mİ HABERİMİZ YOK. ELİF DİYE ERKEK İSMİMİ OLUR HACI.

2
1
yanıtYanıtla
ELJIF 30 MİLYON € LEN KARŞİM:

En iyi Balondur ödülünü almaya layık bir oyuncu. Koskoca senede 1 gol atmış. 7-8 defa karşı karşıya kalıp hepsini dağlara taşlara vurmuş.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title