Haberler

Lecce ile anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın teklifi reddettiği ortaya çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadrosunda en önemli oyunculardan biri olarak görülen Burak Yılmaz, yaşına rağmen performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor.

Lecce ile anlaştığı iddia edilen Burak Yılmaz'ın teklifi reddettiği ortaya çıktı

BURAK YILMAZ TEKLİFİ DÜŞÜNMEDEN REDDETTİ

Golcü oyuncuya son olarak İtalya Serie-A'ya yeni yükselen Lecce kulübünün dolaylı yoldan transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Öncelikle oyuncunun niyetini öğrenmek ve kabul etmesi halinde Beşiktaş ile resmi temasa geçmeyi düşünen Lecce'nin teklifinin yıllık 2,5 milyon Euro olduğu bildirilirken, Burak Yılmaz'ın bu teklifi değerlendirmeye almadan reddettiği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Beşiktaş'tan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyleyen milli golcünün gelecek olan tekliflerin kendisine değil resmi olarak Beşiktaş yönetimine iletilmesini istediği de gelen bilgiler arasında. Beşiktaş yönetimi ise transfer etmek için 1,5 yıl uğraştığı Burak Yılmaz'ı, reddedilemeyecek bir teklif gelmemesi halinde kesinlikle satmayı düşünmüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İtalya Serie A Burak Yılmaz Beşiktaş Lecce Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (7)

left wing:

GİT BURAK ! öyle görülüyor ki yeni sezonda senden Beşiktaş''a bir fayda gelmeyecek Milli Takımda sinyalleri veriyorsun , ne doğru düzgün pas veriyor ne şut çekiyor nede topla gidebiliyor hiç birisini doğru düzgün yapamıyorsun bu görüntüler senin Beşiktaş''ta olmaman gerektiğini düşündürüyor bana

0
6
yanıtYanıtla
Kartal:

Futbol sadece kaleye sut cekmek, pas vermekten ibaret degil. Futbol bir ekip oyunu ve her ekipte futboldan anlayan Burak gibi bir forveti olsun ister. Türkiyede rakip defansi bu kadar yipratan ve yaninda oynayan geriden gelenlere alan acan bir oyuncu daha söyleyin bana.

yanıt0
yanıt0
Adill:

Şenolun çok övdüğü , Burakın seviyesi Lecce gibi kulüpler . . . Lecce ye gitsede oynayamaz, yedek olur bir sezon sonra Türkiyeye döner . . . . . .

3
2
yanıtYanıtla
kürek tartak işler:

Osuruktan teyyare, selam söyle o yare.

3
0
yanıtYanıtla
KICKBOXER:

Kendisini super ligde rahat rahat atiyor orada yer kartlari

0
2
yanıtYanıtla
AIKIDO:

Kendisi sanaldan rahat rahat atıyor iftiraları. Yemez yüzüne söylemeye bu lafları.

yanıt1
yanıt0
İyi takım:

Leccede en azından reçel yersin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title