Haberler

Eşiyle alışverişe çıkan futbolcu Quaresma, 300 bin TL harcadı

Güncelleme:

Koronavirüsün tüm dünyaya yayılmasının ardından alışveriş merkezlerinin boşalmasını fırsat bilen Portekizli oyuncu Ricardo Quaresma, ailesiyle birlikte lüks markalardan 300 bin liralık alışveriş yaptı.

Giyim tarzına önem veren ve bunun için her türlü harcamayı yapan Kasımpaşa'nın Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma, önceki gün eşi ve kızıyla Sarıyer'deki bir alışveriş merkezine gitti. Markalar Sokağı'na giden futbolcu, tüm lüks markalara giderek kıyafet satın aldı.

ALIŞVERİŞTE BİR EV PARASI HARCADI

Alışveriş merkezinde eşiyle el ele gezen Quaresma, ilk önce ailesiyle yemek yedi. Beymen, Gucci, Dolce&Gabbana gibi dünyaca ünlü ultra lüks markalardan alışveriş yapan başarılı futbolcu, neredeyse bir ev parası harcadı. Futbolcunun 300 bin TL değerinde alışveriş yaptığı ileri sürüldü. Futbolcu, ailesiyle gezerken yanına gelen hayranlarını da kırmayarak tek tek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

?:

Allah akil fikir versin

10
8
yanıtYanıtla
BUNAK:

Size ne ? Para onun keyif onun. Bizim cenemiz yoruluyo anca

10
0
yanıtYanıtla
ali:

haber olacak birilerimi bunlar tanıyan varmı

1
7
yanıtYanıtla
ercan:

kim bu yahu tanıyan merak eden varmıdır çokta dertti kırk yıl görmesek aklımızın ucundan geçmeyecek adamın biri

1
7
yanıtYanıtla
Erdem:

Kendi adına konuş

yanıt2
yanıt0
Gladio Morino:

Dünyanın en zengin adamı ahirete yatırım yapan adamıdır.Hepsi boş.O doyuyo da ben doymuyor mıyum o giyi do ben giymiyor muyum?

6
1
yanıtYanıtla
Gıgotut:

Avmden dükkan alsın, benzin harcamaz, aldıklarını direk açar kullanır.

3
0
yanıtYanıtla
Soykan:

Bu alışverişleri bütün futbolcular yapıyor. Anlamıyorum sürekli neden Q7 haber yapılıyor. Beşiktaş tan da gitti. İlginç.

0
3
yanıtYanıtla
İlginç:

Enayi parası takım tutan maçlara giden bahis oynayan enayilerin yani sizin paralarıniz .

3
0
yanıtYanıtla
FIRTINA FERHAT:

Dünya adaleti işte . . kimisi zevk için 300 bin lira harcar kimisi 10 bin lira bulamaz intihar eder. . adalet işte

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title