Haberler

Konyaspor'dan Galatasaray'a olay gönderme

Güncelleme:

Süper Lig'in 2. haftasında 90+6. dakikada bulduğu golle deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'dan maç sonu paylaşım geldi.

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile Konyaspor 1-1 berabere kaldı. Galatasaray'ın golünü 60'ıncı dakikada Ryan Babel kaydederken, Konyaspor'un golü 90+6'ncı dakikada Jens Jonsson'dan geldi. Sarı kırmızılı takım, 75'inci dakikada Jean Michael Seri'nin atılmasıyla mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Bu sonuçla Galatasaray yeni sezondaki ilk puanını alırken, Konyaspor ise 2 puana yükseldi.

MAÇ SONU PAYLAŞIMA HEM BEĞENİ HEM TEPKİ YAĞDI

90 dakikanın ardından Konyaspor'un resmi Twitter hesabından flaş bir paylaşım geldi. Konyaspor, Galatasaray maçının yer aldığı takım fotoğrafını ''23,73 Milyon Euro=113,40 Milyon Euro'' notuyla paylaştı. Takımlar arasında piyasa değer farkına dikkat çekilirken paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu. Galatasaraylı taraftarlar ise sert tepki gösterdi.

Konyaspor'dan Galatasaray'a olay gönderme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Konyaspor Haberler

500

Yorumlar (59)

ŞAPKACI:

1 TÜRK TAKIMI DİĞER TÜRK TAKIMIYLA BERABERE KALDI VE BİR RUM TAKIMI AĞZI KULAKLARINDA ADETA ŞAMPİYON OLDU. ŞİKESİZ OLMAZ BİLADER DAHA 96 PUAN VAR BEKLEYİN ŞANLI TÜRK TAKIMI GALATASARAY ELBETTE BİR AVUÇ RUM TAKIMINI ALT EDECEKTİR.

25
47
yanıtYanıtla
Ben:

Ağlama şapkayı önüne koy

yanıt10
yanıt7
ASLAN AVCISI:

FRANSIZCAYI BIRAK TÜRKÇE KONUŞ , TARİH OKU . BİR TÜRK TAKIMI HİMMETÇİ BİR FRANSIZ TAKIMIYLA BERABERE KALDI . HİMMETLE KAZANMAYA ALIŞMIŞ FRANSIZ TAKIMI ŞOK OLMUŞ .

yanıt26
yanıt10
ŞAPKACI:

AŞAĞIDA, AŞAĞILIK RUM TAKIMIN AŞAĞILIK ELEMANLARI KENDİNİ GÖSTERMİŞLER.

yanıt6
yanıt14
ŞAPKACI YA:

FRANSIZ KALMIŞSIN

yanıt5
yanıt8
GS BABA GS:

tek maç üzerinden yorum yapanlara gs kulübü olarak acıyoruz. . . alt tarafı 1 maçta berabere kaldılar sanki bizimle aynı şampiyonluklara kupalara sahiplermiş gibi yorumlar yapıyorlar. . . ee haklılar aslında bir bakıma: galatasaray gibi büyük bir takımla berabere kalmak onların tarihi için unutulamayacak bir olaydır. tıpkı fenerbahçe tarihindeki gibi. cimbomu yendiklerinde bile değil sadece berabere kaldıklarında bile çılgınlar gibi seviniyorlar. başkanları sahaya iniyor ve mutluluktan sarhoş oluyorlar

19
13
yanıtYanıtla
Ömersin:

haklısın vaalla kardeşim. (((( UA ))))

yanıt2
yanıt1
galatasaray:

yahu arkadaş hadi konyalılar konuşuyorda bu fenerlilere ne oluyor kaç yıldır futbolda esameniz okunmuyor 2 hafta maç kazandınız yapmayın ALLAH aşkına siz yokken gerçekten futbol daha güzel miş bu muhabbetler hep sizinle geliyor

18
2
yanıtYanıtla
socar:

sıranı bekle 2 hafta sonra . . . . . . anlarsın sen.

yanıt0
yanıt0
CANMEN:

GECEN SENE HARIC. . . EN ZOR DöNEMEMIZDE BILE SON HAFTAYA KADAR KOVALADIK. . . BAZEN MUTLU, BAZEN HüZüNLü SON. . . . SEN BIZI SON SENE ARANIZDA GöREMEDIGINIZDEN SANA ASIRLIK GELIYOR OLABILIR. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title