Haberler

Konyaspor, İttifak Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, İttifak Holding ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Yeşil beyazlı ekip önümüzdeki 5 yıl sahaya İttifak Holding Konyaspor adıyla çıkacak. Öte yandan imza töreninde konuşan Başkan Hilmi Kulluk, "İttifak Holding, Aykut hocamızın tasvip edip onayladığı bir futbolcuyu bonservisiyle transfer edecek." dedi.

Konyaspor, isim sponsoru olarak İttifak Holding ile 3+2 yıllık anlaşma imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip bundan sonra İttifak Holding Konyaspor adıyla sahaya çıkacak. İsim sponsorluğu imza töreni Büyükşehir Belediyesi Stadı'ndaki toplantı salonunda gerçekleşti.

Konyaspor'a isim sponsoru

"ANADOLU KULÜPLERİNİN OLMAZSA OLMAZI SPONSORLUKLARDIR"

Törene Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ile İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdere katıldı. Kulüp başkanı Hilmi Kulluk, Anadolu kulüpleri için sponsorlukların önemli olduğunu belirterek, "Bilindiği gibi Anadolu kulüplerinin olmazsa olmazı sponsorluklardır. Anlaşma süresi içerisinde, Aykut hocamızın tasvip edip onayladığı bir futbolcuyu, İttifak Holding bonservisiyle alacak ve Konyaspor'umuza hediye edecek" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İttifak Holding Konyaspor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (11)

BILIC:

KONYASPOR COK TA GEREKLI DEGIL YOBAZ TAKIM

2
9
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

senin acın nerden geliyor acaba? konya sana iyi koymuş belli.

yanıt3
yanıt1
gerçekler:

İttifak Holding(Seha Yapı) Sahipleri bu yıl değişen bir kuruluş inşallah Konyaspora gereken harcama ve desteği gösterirler

6
2
yanıtYanıtla
Adese:

İttifak holding ilk önce işten çıkarılan personelin tazminatını ödesin kul hakkı yiyerek hiç bir yere varılmaz...

yanıt4
yanıt0
Adese:

İlk önce ittifak holding işten çıkarılan personellerin tazminatlarını ödesin kul hakkı yiyerek hiç bir yere varılmaz...

8
0
yanıtYanıtla
GERÇEK KESİT:

ALPER POTUK VE SADIK , HARUN

1
2
yanıtYanıtla
angaralımm:

dogu söylemişsin kardeşim ırzcıların tecavüzcülerin skandalların başkenti gonya her türlü pisliği yaparlar sonrada allahcı kitapcı olurlar. din tüccarları sizi

yanıt6
yanıt11
trabzonspor sever:

hikayeee

1
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

İsme bak ittifak holding konyaspor,spiker söylerken yorulur:))

1
1
yanıtYanıtla
Adese:

İttifak holding ilk önce çalışanların tazminatını ödesin kul hakkı yiyerek bir yere varılmaz...

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title