Haberler
Güncelleme:

KKTC'de askeri bölgedeki cephanelikte art arda patlamalar meydana geldi

KKTC'nin Girne şehrinde askeri bölge içindeki koruluk alanda başlayan yangın, mühimmat deposuna sıçradı. Art arda yaşanan patlamalar endişe yaratırken, bölgeye itfaiye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cumhurbaşkanı Akıncı, bölgede kriz merkezi kurulduğunu, can kaybının olmadığını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

ANKARALI:

ADANA MERKEZ PATLIYOR HERKEZ. YEAAAAHH

4
16
yanıtYanıtla
h.e.:

Bu tam ihmalkarlık mi deyim sorumsuzluk mu değim. Nasıl olurda en ufak bir yangından cephanelığınızı yok oluyor, bunu muhafaza edecek bir imkan yok mu du düşünceme göre bu bir normal yangına bezemiyor, kesten ve bilinçli olarak ta yapmış olurlar. Bunun yanında bu cephaneyi lgililer sorumludur. Sorumlular hakkında gerekli takikatı yapılsın ve gerekli cezayı icra edilsin. Geçmiş olsun bir daha böyle tahlikeli ve askerin can damarı olan cephaanemızı koruyon.

10
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Tasarruf yapmak istiyorsaniz Kuzey Kibris Türk Cumhuriyet''ini verin ingilizlere. Bize hicbir faydasi yok. Zaten Islam Din''inden uzaklasmis.

6
7
yanıtYanıtla
tam bir:

ulan o kadar amiraller komutanlar bas bas bagirip yalvariyor ne kadar Kibris''i korumamiz gerektigini ve bunu gec oradaki kan kardeslerini nasil satiyorsun hemen, senin gibi capulsuzlar aptal aptal konusuyorya cok komik bir durumda oldugunu gosteriyorsun! Herkesin senden daha dindar olmasi gerekmiyor soyledigin seylere bak birde memleketim yazmissin. . hadi ordan !! . . .

yanıt1
yanıt0
cok uzaklasmissin:

sende cok uzaklasmissin arabistani amerikaya vermelerine gerek yok goruyorsun sen daha da yakinlas

yanıt2
yanıt0
Bozkurt:

Senin gibi yobaz arap tiplilerden Fayda gelmez Kibris Turku asirlarca Turkluk icin direndi , ve direnmeye devam ediyor .

yanıt2
yanıt0
CAN DEP:

Kuzey Kibris Kumar cuhmuriyeti..(KKKC)

4
5
yanıtYanıtla
al birde buradan yak:

alkislayin bu arkadasi, hadi hep beraber. . ne kadar aptal bir yorum yapmissin . . uzulecek yerde neredeyse alkisliyacaksiniz ne ayaksiniz. . . .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

EĞİTİM, DÜZEN, DİKKAT YOK BİRSÜRÜ CAN GİTTİ BOŞTAN SEBEPLERDEN BİRSÜRÜ CEPHANE ASKERİ ARAÇ GİTTİ DİKKATSİZLİKTEN TERÖRE VERMEDİĞİMİZ CANI KAZALARDA VERİYORUZ. ACİL ÖNLEM ALINMALI

8
1
yanıtYanıtla
vatanim:

mutlaka PKK parmagi vardir bence. bu konunun arastirilmasi gerekir

7
1
yanıtYanıtla
PARMAKSIZ ALi:

BENCE SENiN PARMAĞIN VAR

yanıt0
yanıt6
yalan:

türkiye düşmanları patlıyor

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

MÜHİMMAT DEPOSUNU BOŞ BIRAKMIŞLAR RESMEN DEPOYA SIÇRAYANA KADAR NEREDEYDİNİZ

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title