Haberler

Kicker, Galatasaray'ın Marcelo Sarrachi'yi kiraladığını duyurdu

Güncelleme:

Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar, Leipzig'de forma giyen sol bek oyuncusu Marcelo Sarrachi'yi kiraladı. Alman basını, dün gece yarısı Sarrachi'nin transferini duyurdu.

Galatasaray'ın sol bek mevkisi için gündemindeki 1 numaralı isim olan Sarrachi'de mutlu sona ulaştığı belirtildi.

Kicker'de yer alan haberde, Sarrachi'nin 1,5 yıllık kiralık sözleşme ile 2. yarıdan itibaren sarı kırmızılı formayı giyeceği duyuruldu. 21 yaşındaki oyuncu için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonunun olmadığı kaydedildi.

SADECE MAAŞI KARŞILANACAK

Galatasaray, RB Leipzig'in Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya River Plate'ten satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek ve yapılan anlaşma gereği sadece oyuncunun maaşını karşılayacak.

Geçen sezon 20 resmi maçta oynayıp 1 asist yapan, genç futbolcu bu sezon 7 karşılaşmada forma şansı buldu ve 1 gol kaydetti. Saracchi'nin transferinin ardından 2.5 sezondur Galatasaray forması giyen Yuto Nagatomo'ya veda edilecek. Leipzig'de beklediği şansı bulamayan Saracchi, Galatasaray'da yeniden çıkış yakalamaya çalışacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

merzifonlukaramustafapaşa:

galatasarayımıza hayırlı olsun ikinci yarıda esip gürleyecek takım aslan olacak

19
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

PİYASADA OYUNCU BIRAKMADINIZ CİNCONLAR :)

3
18
yanıtYanıtla
aslan:

cimbom ile cinconu karılştıranlar . . . . . gerisini anla artık

yanıt11
yanıt3
BUNAK:

G. SARAY BU SENE SENİ ŞİKE DE ŞAMPIYION YAPAMAZ

4
17
yanıtYanıtla
GOPALILO:

Diyelim ki yine şampiyon olduk o zaman mantıken şike yapmadan şampiyon olduğumuzu söylemeniz gerekir ama sizde o dürüstlük o vicdan nerde.sizin futbol anlayışınız Cimbom’la uğraşmak.

yanıt5
yanıt3
YAPMA YAV!!!:

17 DE 16 YAPARSAK ŞAMPİYONUZ AMA SİZ BUNU ŞİKEYLE YAPINCA KABUL ETTİNİZ Kİ GALATASARAY YAPAMAZ, EVET ŞİKEDE YAPMAZ 17 DE 17 DİDE YAPAMAZ VE ŞAMPİYON OLMAMAZ.

yanıt1
yanıt0
tevfik:

onun maşını bize verinde beş tane futbolcu yetiştirelim

3
5
yanıtYanıtla
EDO:

demi kayseri başkanı ğibi fazladan para talep edin sonra

yanıt5
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title