Haberler
Güncelleme:

Kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıtıp hastaneye götürme bahanesiyle 17 yaşındaki kızı kaçırdılar

Gaziantep'te yaklaşık 2 ay önce kaçırılan ve jandarma tarafından bulunup ailesine teslim edilen Berfin, tekrar kaçırıldı. Gözü yaşlı baba, kendilerini filyasyon ekibi olarak tanıtan şahısların sağlık raporunu bahane ederek genç kızı 17 gündür alıkoyduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

ÇUKUROVALI:

Aşıyı neden biz bulamıyoruz şaşıyorum vallahi. Kimin aklına gelir arkadaş böyle bir düzen kurup da kızı kaçırmak ? Anca Türk''ün aklına tabiki. Cezalar caydırıcı olmadığı sürece şeytanın aklına gelmeyecek işleri yaparız . BENCE KIZIN DA GÖNLÜ VAR GİBİ . .

11
1
yanıtYanıtla
AKLISELIM:

Bence aşıyı sen bul kızın gönlünün olduğunu bu haber metninden teşhis etmen akıllara durgunluk verici...Kızın gönlü olsa gider zaten dimi , aksiyon mu diyorsun yani ?

yanıt3
yanıt1
ÇUKUROVALI:

Madem yazıma fikir beyan ettin . Kıza ne yapabilirler, biraz hayal perest davranalım ve böbreğini çalacaklar diyelim veya baba dan fidye isteyecekler veya kızı kirletip öldürecekler diyelim veya senin dediğin gibi aksiyon olsun diye kaçırdılar diyelim . . . . . Ben bu kadar kötü düşünemediğimden KIZIN GÖNLÜ VAR GİBİ dedim masumane olarak . . . AKLI SELİM kardeş. Ama dikkate alacağım senin dediklerini . Aşı çalışmalarına başlıyorum, seni mi kıracağım.

yanıt1
yanıt0
Bu men:

Neden cezalar az olan hep garibana

1
0
yanıtYanıtla
Abdülaziz hüseyin:

Devlet ne için var . Vatandaşın nesi . Ne iş yapar ?

0
0
yanıtYanıtla
Adaletli:

yuh artik psikopat gerizekali toplum

0
0
yanıtYanıtla
ebru:

ben bu hikayeleri birtürlü anlamıyorum. kim kimi ailesininn yanında evine girerek kaçırabilir?. bu olaylarda yanlış aksettirilen birşeyler var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title