Haberler
Güncelleme:

Karabük'te kamu personelinin il dışına izinsiz çıkması yasaklandı

Karabük İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, artan koronavirüs vakaları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin il dışına izinsiz çıkmasını yasaklandı. Zorunlu nedenlerden dolayı çıkanlar ise en az 7 gün evde karantina altına kalacak ve bu süre yıllık izinden sayılacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Xxx:

Korona: abi sen memursan bulasiyorum. Degilsen bulasmiycam

9
2
yanıtYanıtla
AFYONLU:

KAMU ÇALIŞANLARINA BUNU YAPARAK TÜRKİYEDE KORONAYI YOK ETTİNİZ KORONA BİTTİ TÜRKİYEDE DEMİ?

7
4
yanıtYanıtla
memur:

bu koronayı sadece memur mu yayıyor ? ile giriş çıkış yapan herkesi alsanıza karantinaya

11
0
yanıtYanıtla
nasıl mantık?:

Bu nasıl karar ya il dışına çıkan memurlarmı virüs getirecek zaten kaç gün izinleri var ki yıllık. ??madem karar alıyorsunz ilde yasayan herkese giriş çıkışları kapat gücün yetiyorsa buna .

10
0
yanıtYanıtla
tarihçi:

esnek çalışmaya geçince millet yıllık izin kullanmadan gezerim demiş herhalde, e bunun önünü kesmek içinde memura yasak getirmiş adamlar. yoksa virüsün yayılma hızıyla ne alakası var. .

5
5
yanıtYanıtla
Ohhh:

Memur ağız tadıyla izin yapamıyarak. İzine çık gelince karantina da izinden oh ne ala.

7
2
yanıtYanıtla
Aaaa:

Oldu. Turizm sezonu bitti şimdi yasaklara başladınız,

9
0
yanıtYanıtla
fff:

esnek çalışma her kamu kurumunda istisnasız uygulanmalı, uygulanması zorunlu olmalı tüm kurumlarda. yöneticiden yöneticiye değişmemeli.

8
0
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

TÜRKİYE EKONOMİK YÖNDEN ÇOK İYİ DURUMDA SAYIN HAZİNE BAKANI ÖYLE DİYOR YA. SALGIN FALAN HİKAYE YANİ. MADEM ÇOK İYİ DURUMDAYIZ 1 AY SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN ET GÖRELİM O ZAMAN NE DURUMDA.

4
3
yanıtYanıtla
adil değil:

kesinlile keyfi bir uygulama , ne alaka memur, işin entersan kısmı hastalığa en yakın saglık personeli serbest.

5
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Once durust bir muslumanin oldugu gibi gercek verileri paylasin, gercek hasta vakalari, ve vefat edenleri. Nereyi kurcalasa birisi bir yalan cikiyor uste. Ne muslumanlikmis anlamadim. Agzinizdan Allah lafi eksik olmaz ama hersey yalan dolan.

6
0
yanıtYanıtla
Sivaslı ibocan:

Allah yolunda görev yapan camii hocası , müezzini bu işleri iyi biliyor. . . Ezanı geçen gün cemaatten biri okumakta, müezzin cammi bahçesinde durur, bazen hoca müezzin boşluğu doldurur biribirinin görevini yapar , diğeri özel işine gider. . !! Öğretmenler sahilde keyfinde, il dışına çıkış yasak tanıdığım izinsiz gitti geldi, yolda bir kez dahi soran olmamış. . KARAR AL ama UYGULAMA. . . !!!!

5
1
yanıtYanıtla
KAMUCU:

Kamuda 1 hafta gel 1 hafta gelme diye esnek çalışma yapıyor devlet adam evde oturacağına antalyaya tatile gidiyor. bütün memurlar tatil planlarına başladı. bence tüm türkiyede olmalı afyonu hele karantinaya almalılar.

4
2
yanıtYanıtla
yy:

La bir oturun evinizde. Herkese bulaştıracaksınız.

4
2
yanıtYanıtla
noname:

yine eskisi gibi 81 il için yapılsa iyi olur. Her yere giriş çıkış kısıtlansın. . .

1
3
yanıtYanıtla
Ee:

La bu otun evinizde. Herkese bulaştıracaksınız.

1
2
yanıtYanıtla
Ali:

Neden?

3
0
yanıtYanıtla
afafe:

yine müthiş zekanızı kullanıp ücretli izin belgesi gibi bi zımbırtı yapın.

3
0
yanıtYanıtla
profesör:

çok geç kalındı

0
3
yanıtYanıtla
Karabüklü:

Valiliğin, virüs il dışından geliyor diye düşünüyor mantığı doğruysa bunun devlet memuru olup olmamayla ilgisi olmaması gerekir.karabük valilik binasından yola çıkın 30 dk da Bolu, Kastamonu, Çankırı Zonguldak veya Bartın il sınırları içindesiniz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title